Szülőkkel együtt élő, már kereső felnőtt fiatalok, Ti milyen feladatokat láttok el otthon, hogyan vesztek részt a család életében?
Hétközben minden második este én mosogatok, három naponta én intézem a vacsorát is. Hétvégente segítek takarítani, a saját életterem rendben tartom, ha kell elmegyek bevásárolni. Az aktuális ház körüli teendőkből is kiveszem a részem.
24/N
Én takarítok mindig, mert anyámat nem érdekli a rend, nem pakol el maga után, nem mosogat, elől hagy mindent. Főzni magamnak főzök. A keresetem felét le kell adnom neki havi szinten, különben azt mondta kirak a lakásból.
Sajnos külön költözni nem tudok, mert nagyon magasak az albérlet árak.
32éves pasi vagyok,baleset anyagi csőd ,szüleimnél maradtam.
Válasz: bevásárláskor megkérdezem kell e valami nekik.
Kertészkednek,locsolni 75%ban én locsolom a kertet,eső víz gyűjtő rendszereket építek. (Tavasszal össze ősszel szét),metszem a szőlő lugast,füvet levágom,kertet ásom/rotációzom műtrágyát/istálló trágyát én veszem. Gyümölcs szedés/hibásakból cefre készítés.
Porszívózok minden héten 2szer.
Mosogatni főzni ritkán szoktam.
Mivel rühellem a disznóvágást évi 15kg színhúst veszek..
Falusi nagymamáknál dolgozok szinte ugyanezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!