Csupán bejelentitek s bele menne, vagy kérni kell?
Figyelt kérdés
Mikor el akartok menni otthonról pl. találkozni a baratőitekkel stb. csak bejelentitek s elmondjátok hozzá a szükséges információkat mint h XY nal leszek 7 ig a parkba vagy mindenhez engedély kell? Mint, elmehetek találkozni a barátnőimmel? S olykor könyörögni h engedjenek?
Ha nem csinálnék semmi rosszat miért kell mindig engedély mindenhez? Féltenek?
Én 16 èves vagyok, és csak bejelentem, ha megyek valahová. Régebben még kértem engedélyt, de szinte mindig elengedtek, szóval leszoktam az engedélykérésről :D igaz, ritkán megyek el bárhová is, akkoris csak hétvégén vagy szünetben
2018. okt. 6. 10:17
12/21 anonim válasza:
18 alatt engedély kellett, nem is nagyon mehettem sehova. Miután elmúltam 18, már csak bejelentettem, nem érdekelt, mit szól. (Nyilván ez nem egyik percről a másikra ment.) Szerencsére anyám is vízválasztónak gondolta ezt a 18-at, és tényleg elég volt a bejelentés.
2018. okt. 6. 10:31
13/21 anonim válasza:
Kb mindenhova elengedtek, annyit akartak tudni hogy hova megyek, kivel és mikor érek haza, nyilván azért ha baj van tudják hol keressenek (meg mikor kezdjenek el aggódni). De igazából olyan 16-17 éves korom óta már inkább csak bejelentem hogyha megyek valahova bár nem vagyok az az estig kint levős meg bulizós fajta.
2018. okt. 6. 11:20
14/21 anonim válasza:
Kb 16 éves korom óta csak bejelentem hogy megyek,de azt mindig meg kellett mondanom hogy mikor jövök,még húszévesen is.
2018. okt. 6. 12:28
15/21 anonim válasza:
Nyugi, az én anyám is ilyen volt, fiatal voltam, de mindenhez engedély kellett, már akkor haragudott, hogyha le akartam menni a gáz elé beszélgetni a barátaimmal. Engem nem érdekelt, mert szinte megfolytott, közöltem, hogy elmentem, ekkor és akkor jövök. Persze, olyan ritkán volt, hogy nem a közelbe mentem, nem voltam bulizós.
2018. okt. 6. 12:48
16/21 anonim válasza:
*ház
2018. okt. 6. 12:48
17/21 anonim válasza:
Az én gyerekem 14 éves. Engedélyt kell kérnie, és mindig megkapja, ha nem ütközik valamilyen családi programmal és ésszerű. Hétköznap 8-ra itthon kell lennie. Ha elkezd buliba járni, akkor annak is lefektetjük a szabályait. Középiskola végére ezek a szabályok már csak felnőtt emberek együttéléséből fakadnak
2018. okt. 6. 14:18
18/21 anonim válasza:
1es, téged nem önállónak neveltek csak magasról tettek rád, így így nem kellett veled foglalkozniuk.
Én megkérdezem mindig elmehetek-e, meg megmondom kikkel leszek meg mikor jövök, ha valami miatt nem sikerül hazaérnek felhívom őket.
Kérdező, érdekes azon ne hisztizel, mikor pénzt adnak neked hogy huu te már nagy felnőtt 18 éves vagy, miért tartanak el hiszen te annyira önálló vagy nem igaz?
2018. okt. 6. 16:14
19/21 anonim válasza:
1es, téged nem önállónak neveltek csak magasról tettek rád, így így nem kellett veled foglalkozniuk.
Viszont nem kellett helyettem dönteni enni inni,válni,mint most otthon divat.. Ja és nem lógtam a szülők nyakán 20 30 évesen is h tartsanak el,mama hotelnek sajnos ára van..
2018. okt. 6. 16:22
20/21 anonim válasza:
Én utoljára általános iskolában kértem erre engedélyt... Nekem eszembe sem jutott és a szüleim sem várták el. Szimplán szólok nekik és ennyi. 19/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!