Szerinted szeretni kell valakit csupán azért, mert a szülőd?
Figyelt kérdés
2017. nov. 29. 18:32
1/7 anonim válasza:
Szerintem mindenkit szeretni kell,a szüleidet főleg.
De az nem azt jelenti hogy ha bántalmaz vagy zsarol vagy ilyesmi akkor tűrnöd kell.
2/7 anonim válasza:
Csupán azért, mert a szülőm, nem.
3/7 anonim válasza:
Az én legközelebbi hímnemű felmenőm egy éves korom után, miután Anyámtól elvált sosem nyitotta rám az ajtót, Anyámról, s a Nagyszüleimről pedig rágalmakat terjesztett, amiket aztán hallgathattam az iskolában is. Ő lelépett egy másik nővel, s előtte Édesanyámnak megígérte, hogy a büdös életben nem kapok tőle egy k***a fillért sem. Nem is küldött sem ő sem a szülei még egy üdvözlőlapot sem se születésnapomra, se névnapomra, se karácsonyra. Nos, az ilyen alakon, akit hiba lenne "apának" nevezni, mert nem több mint egy spermadonor, nincs mit szeretni.
4/7 tyttöö válasza:
ezt nevezik feltétlen szeretetnek
5/7 anonim válasza:
Szeretned senkit sem kötelező. Legyen ez inkább tisztelet. Engem nem édesanyám nevelt fel hanem a nagymamámék nekem ők voltak és maradnak anya és apa őket nagyon szeretem és tisztelem. De a vér szerinti anyukámmal nincs meg az anya-lánya viszony sok a vita is néha nem tud elviselni. Valószinű ezért nem ő nevelt. Őt tisztelem mert világra hozott. De a szülő gyerek kapcsolat nagyon sok mindenen múlik :)
6/7 anonim válasza:
Miért kell azért valakit tisztelni, mert világra hozott? Egy utolsó rühes drogos qurwa is megtud szülni egy gyereket, ez nem nagy eredmény.
7/7 anonim válasza:
Senkit sem vagy köteles szeretni, ezt nem lehet kierőszakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!