Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csupán csak netes beszélgetés és egy profilkép alapján bele lehet szeretni valakibe?
1 évvel ezelőtt kb. azt mondtam volnahogy nem lehetséges...
De nemrégiben sikerült bele esnem egy nőbe így :/
23/F
Igen, ha valóban olyan mély és őszinte a dolog.
Párommal neten ismerkedtünk meg, első talira másfél hónapig vártunk, és addigra már nagyon mély érzelmek alakultak ki mind a kettőnkben. Természetesen mi videóchateltünk is. :)
Már 4 éve együtt vagyunk nagyon boldogan.
simán
én neten át leveleztem egy pasival kb. 1 évig.
hónapokig eszembe nem jutott rákeresni a facebook oldalára, és képet nézni róla.
nem érdekelt, mert annyira elvarázsolt a személyisége, a lelke, és ez kölcsönös volt.
aztán megnéztem a képét.
ha úgy láttam volna a fotóját, h. nem beszélgetünk, nem keltette volna fel az érdeklődésem, mert nem a zsánerem.
de így, hogy megszerettem, a külseje is megtetszett, amúgy vonzó srác.
szóval igen, lehet.
és sztem jobban is lehet, mint személyesen.
ha vkivel személyesen dumálsz csak, gyakran nincs elég idő, sem megfelelő hely a nagyon elmélyült beszélgetésekre, és sokan írásban jobban meg tudnak nyílni, mi legalábbis.
Sokáig azt vallottam, hogy igen, de jobban átgondolva egy emberből a legtöbb személyes találkozó után derül ki. Ott látod a reakcióit, a mozdulatait stb. Csalódtam már így nagyot, de vannak persze olyanok akiknek jól sül el ez az egész. Emberfüggő az egész.
25/N
Persze, hiszen kialakítasz egy képet óla magadban.
Ez a kép általában olyan, amit ki akarsz alakítani Róla, amilyennek szeretnéd,hogy lenne. szerintem egyértelműen pozitív kép.
Nagyon kell az a személyes találkozó a valós képhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!