A 16-17 éves lányoknak hogyan engedik meg, hogy pasijuk legyen?
Engem nagyon szigorúan fogtak, 18 évesen lett barátom, de nagyon sokáig titkoltam.
Ja meg bulikba járnak, nekm 18 alatt azt sem engedték meg. De így az ismerőseim között is így volt.
Engem nagyon szigorúan fogtak, 18 évesen lett barátom, de nagyon sokáig titkoltam.
Ilyen amikor azt hiszi vki h ami náluk megy az a normális a többi a hülye..
Soha nem pasiztam
Udvarloim voltak akiket otthon bemutattam es hazavittek idore a normalis programokrol
Nem dugtam vegig a kamaszkorom de ismerkedtem barataim voltak
Nem értem miért fura.
Nekem ugyan nincs pasim, de nem akadnának ki a szüleim, ha lenne. Persze, ha csak normális, rendes srác.
Voltam éjfélig programokon. Igazából bármilyen normális, nem káros programra elengednek, ha megbízható emberekkel, barátaimmal megyek, és ha késő van ők jönnek értem.
17/L
És miről maradtál le hogy 18 évesen lehetett valakid? Az a baj hogy már 14 éves kortól kötelező lett szórakozni minden hétvégén, és ha nem ezt teszed akkor senki vagy...
Hogy a kérdésre is válaszoljak akiket lazán fognak(főleg a lányos családok) ott más a gondolkodás mód, feltehetőleg ők is olyanok voltak gyerekként, és ezt át vitték a nevelésbe.
Nem tudom ez most kamu-e... De a tinikorban az a lényeg, hogy kezdesz felnőtté válni, egyre több új dolgot próbálsz ki, keresed magad.
Nekem is vklt barátom 16 évesen, egyetem közepéig együtt voltunk. Buliztam is, kipróbáltam a cigit is, a piát is, de ez nem azt jelenti, hogy rá is szoktam. A szüleim mindig azt mondták, ezek az évek sosem jönnek vissza, töltsem őket boldogan, de mindennek van mértéke.
Ettől függetlenül értelmes és felelősségteljes felnőtt lettem, most fogok végezni TTK-n.
Azzal, hogy burokban neveled a gyerekedet, nem teszel semmi jót. Mindenből kiamarad, nem tanul önállóságot, nem szerez tapasztalatokat és élményeket.
Különben meg régen is volt ilyen, mamámék is 16 évesen jöttek össze, anyukámék is gimi 11. osztályban. És boldogan megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!