Már február óta kedvenc játékom a Fortnite a szüleim még sem engedik hogy költesek a játékra, pontosabban hogy 2800 v-buckot vegyek, miért?
Örülj neki fiamnak az apja úgy 300-400 ezret arra a sz.r. költött de ennyi sem elég. Idegbajt kapok már ilyen mintás táskát, ruhát ágyneműt is vett a gyereknek.
Ha van pénzed rá akkor add oda olyannakakinek van kártyája és megveszi neked.
Ez olyan, mint az alkohol meg a drogok, ha már 1x csináltad már másodjára csak úgy megint megcsinálod, mikor meg észbekapsz, hogy mennyi értelmes dolgot vehettél volna magadnak akkor meg csak az önmarcangolás..
Vagy sírás a szülőknek, mert nincs félretett pénzed, amikor meg kicsit megszorultok nem fogod azt megvenni amire igazán szükséged van.
Ezt magamon tapasztalom, keress más hobbit, spórolj a jövőre, ne sírj majd 19 évesen, hogy a szülők nem tesznek alád autót meg iphone X-et.
Most utazok írj rám, ha boldog kisfelnőtt kort akarsz, van tapasztalatom, kérlek keress fel jó lesz neked.
Hát várj, 1000 vbucks 10 euró. Tudom, mert én is eléggé fortnite függő voltam. Akkor a 2800as csomag olyan 25 euró körül lehet, nem csoda, hogy ennyit nem akarnak költeni egy olyan dologra, aminek semmi értelmét nem látják.
Amúgy nem egyszeri vásárlás lenne, ezt garantálom. Ha egyszer elkezdesz skinekre költeni, onnan nincs visszaút (tapasztalat). Esetleg ha viszel haza egy csomó jó jegyet, akkor kérd meg őket, hogy kaphass sima battle passt, az megvan 1000 vbucksból és legalább lefoglal egy teljes seasonre. De nem lehetsz rájuk ezért mérges, mert ha az ő szemükkel nézed a dolgot, akkor teljesen meg lehet őket érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!