Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Már február óta kedvenc...

Már február óta kedvenc játékom a Fortnite a szüleim még sem engedik hogy költesek a játékra, pontosabban hogy 2800 v-buckot vegyek, miért?

Figyelt kérdés
Már rengeteg ideje rabul ejtett a fortnite, és a season 5 nél juttotam el oda hogy szeretnék venni egy season past egy brite bombert és egy true heart emotot! Megkérdeztem anyukám azt mondta apukám engedéje nélkül nem, megkérdeztem apukám aztcmondta hülyeség, virtuális dologre nem költünk pedig az a saját pénzem! Ez egyszeri vásárlás lenne mégsem engedik!? Valaki valami segitség?

2018. aug. 30. 13:48
1 2
 1/12 zeus a kutya válasza:
100%
Mert ezekkel a skinekkel nem érsz semmit se jobb nem leszel a játékba, hanem csak egy egyszerű ruha.
2018. aug. 30. 14:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2018. aug. 30. 14:26
 3/12 anonim ***** válasza:
53%

Örülj neki fiamnak az apja úgy 300-400 ezret arra a sz.r. költött de ennyi sem elég. Idegbajt kapok már ilyen mintás táskát, ruhát ágyneműt is vett a gyereknek.

Ha van pénzed rá akkor add oda olyannakakinek van kártyája és megveszi neked.

2018. aug. 30. 14:37
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

Ez olyan, mint az alkohol meg a drogok, ha már 1x csináltad már másodjára csak úgy megint megcsinálod, mikor meg észbekapsz, hogy mennyi értelmes dolgot vehettél volna magadnak akkor meg csak az önmarcangolás..

Vagy sírás a szülőknek, mert nincs félretett pénzed, amikor meg kicsit megszorultok nem fogod azt megvenni amire igazán szükséged van.

Ezt magamon tapasztalom, keress más hobbit, spórolj a jövőre, ne sírj majd 19 évesen, hogy a szülők nem tesznek alád autót meg iphone X-et.

Most utazok írj rám, ha boldog kisfelnőtt kort akarsz, van tapasztalatom, kérlek keress fel jó lesz neked.

2018. aug. 30. 14:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam kocka kerek 5 évig, mégsem költöttem a játékra. Hahahah, anélkül is a legkeresettebb healer voltam adott game-ben. :D
2018. aug. 30. 14:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Amúgy a kérdésben említett játékot nem ismerem, másikról van szó.
2018. aug. 30. 14:58
 7/12 anonim ***** válasza:
97%
Játékon belüli vásárlásra ne pazarolj valódi pénzt.
2018. aug. 30. 15:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Virtulális játékra igazi pénzt ne költs.
2018. aug. 30. 19:22
 9/12 anonim ***** válasza:
88%
Virtuális játékra költeni a világ egyik legnagyobb pénzkidobása. Oké kell a szórakozás, de nem a virtuális világban igazi pénzért. A való életben kell megtalálni az örömöt. Tudom hogy ezek jó dolgok én is régen rabul estem hasonló játékoknak, de igazi pénzt egyetlen egyszer költöttem egy hasonló játékra hogy legyen némi előnyöm. Szerencsére csak 600 Ft ment el durván tehát az manapság nem sok pénz, de akkor meg is bántam hogy ilyen hülyeségre dobtam ki a pénzt az ablakon mert mégis egy napi meleg étkezésem persze kedvezménnyel kapom mert a munkahelyem partnere annak az étterem félének akitől a hétköznapi ebédem vásárolom, és belegondoltam abba hogy ha egyszer költöttem virtuális szir szarra akkor mégtöbbet fogok és ha tényleg úgy alakul az életem hogy aprókat kell összekaparnom azért hogy 2 napra elegendő kenyeremet megtudjam venni, csak mert sajnos gyerekkorom majdnem erről szólt hogy a szüleim úgy kaparták össze a kajára valót, én meg ezt nem akarom elérni. Ezért tanultam már meg szinte 10 éves koromtól hogy a pénzzel normálisan kell bánni. Alkoholos italt is nagyon ritkán iszok, dohányozni nem dohányzok mert pénzt adok ki azért hogy rövidítsem az életemet. Igaz hogy kipróbáltam, mert 17 évesen én is tomboltam, és egy ideig dohányoztam is, de ameddig nem szoktam rá úgy igazán mert csak hétvégén szívtam el 2-3 szálat így le is tettem, igaz az is nehéz volt, mert kívántam azért, de elég jól elviseltem. Így kiszámolva az akkori árat hogy akkor 600-700 Ft volt egy doboz közepes minőségű durván, most meg már 1000 Ft felett van tudtommal azért aki erre napi szinten elver 1000 Ft-ot az elég durva, és éves szinten ez sok.
2018. aug. 31. 00:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát várj, 1000 vbucks 10 euró. Tudom, mert én is eléggé fortnite függő voltam. Akkor a 2800as csomag olyan 25 euró körül lehet, nem csoda, hogy ennyit nem akarnak költeni egy olyan dologra, aminek semmi értelmét nem látják.

Amúgy nem egyszeri vásárlás lenne, ezt garantálom. Ha egyszer elkezdesz skinekre költeni, onnan nincs visszaút (tapasztalat). Esetleg ha viszel haza egy csomó jó jegyet, akkor kérd meg őket, hogy kaphass sima battle passt, az megvan 1000 vbucksból és legalább lefoglal egy teljes seasonre. De nem lehetsz rájuk ezért mérges, mert ha az ő szemükkel nézed a dolgot, akkor teljesen meg lehet őket érteni.

2018. aug. 31. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!