Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Már február óta kedvenc...

Már február óta kedvenc játékom a Fortnite a szüleim még sem engedik hogy költesek a játékra, pontosabban hogy 2800 v-buckot vegyek, miért?

Figyelt kérdés
Már rengeteg ideje rabul ejtett a fortnite, és a season 5 nél juttotam el oda hogy szeretnék venni egy season past egy brite bombert és egy true heart emotot! Megkérdeztem anyukám azt mondta apukám engedéje nélkül nem, megkérdeztem apukám aztcmondta hülyeség, virtuális dologre nem költünk pedig az a saját pénzem! Ez egyszeri vásárlás lenne mégsem engedik!? Valaki valami segitség?

2018. aug. 30. 13:48
1 2
 11/12 anonim válasza:
Kérd meg őket hogy egyszer hadd vehess battle passt, ha sokat játszol akkor a következő season már "ingyen van" mivel a battle passosok több vbuckot kapnak, 950 simán összejön ha nem több. Így utána már nem kell rá költeni.
2018. szept. 2. 15:22
 12/12 anonim válasza:
Gratula. Kiírt a gyerek egy rendes postoot, aztán jönnek a 40 évesek pofázni. Gratulálok társadalom.
2018. dec. 27. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!