02.19-én éjfél után fél órával születtem (szóval február 20-án, igy halak vagyok. De ha fél órával hamarabb akkor vizöntő? Melyiket kell nézni? összeillik valamelyik a skorpióval? Vagy milyen kapcsolatra lehet számitani?
Értek annyira hozzá, hogy válaszoljak.(nem vagyok asztromókus!) A jegy már előző nap belép a születési horoszkópba, tehát ha éjfél után is születtél 2 perccel, az se számít: Halak vagy.
Az hogy egy Skorpióval milyen lehet a kapcsolatod , sok dologtól függ. Alapjáraton mindketten vizes jegy vagytok, tehát passzoltok egymással. De rengeteg függ az ascendens-től, mars-vénusz helyzetétől stb. A skorpió általában szenvedélyes, magávalragadó; de bizalmatlan és féltékeny. A Halak szereti a "kisajátítást", odaadó, azonban törekszik arra, hogy ha kell ,az árral is szembe tudjon úszni. Ez okozhat konfliktusokat.
Ha jól tudom, a Skorpió aszcendense éppen a Halak.
Mivel éjfél után születtél, hivatalosan a 20-ai időpont érvényes Rád, azt kell nézned szerintem. Ha éppen éjfélkor születtél volna, jogosabb a bizonytalanság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!