Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiúknak miért engedik meg a...

A fiúknak miért engedik meg a szülők előbb, hogy barátnőjuk legyen, mint ugyanezt a lányoknak?

Figyelt kérdés

Apám meg is ölt volna, de anyám is ez volt, még 19 évesen sem lehetett.

Nehogy gyereket csinálj, vagy mi az oka?

2018. jún. 19. 09:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem legkorábban 15-6 évesen lenne normális mindkét félnek, hogy legyen valakije. Max a te szüleid ennyire konzervatívak. Arra nem gondolnak, hogy a tiltott gyümölcs a legédesebb.
2018. jún. 19. 09:23
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Van fiútesód, akivel engedékenyebbek??

csak mert ha nincs, akkor egyszerűen a szüleid ilyenek és kész.

Nővérem ikrei most lesznek szeptemberben 17 évesek, és mindkettőnek van barátja.

2018. jún. 19. 09:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

2-es: egy fiúnál ugyanúgy fennáll a veszély, csak nem őt műtik, hanem fizethet egész életében gyerektartást...

És ott aztán végképp nincs beleszólásod, hogy nagyszülő leszel-e vagy sem, ha már megtörtént a "baj".

A háziállatot meg ivartalanítani kell, és kész. Sokkal makacsabbak a fiú állatok, egyszerűbb egy lány ivartalanítottal. SZóval ezek hülye példák voltak.

2018. jún. 19. 09:29
 4/12 anonim ***** válasza:
35%
Aha.. mert a műtét meg a szülés az semmiség. Sokkal rosszab fizetni 18 évig. Ami a gyakorlatban nem is szokott megtörténni.
2018. jún. 19. 09:36
 5/12 anonim ***** válasza:
31%
Nagyon sok középkorunak a párkapcsolat abbol állt h évi egyszer összedugták kényszerbol a gyerekért innen a ne h gyereket csinálj,fogalmuk nincs h ma már van védekezés. Falun felnőtt nők nem tudják h terhesek azt kipottyan belőlük és v marad v kuka,döbbenetesen butak vidéken az emberek..
2018. jún. 19. 13:32
 6/12 anonim ***** válasza:
9%
7-es ezt miből gondolod? :'D
2018. jún. 19. 17:14
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
#8, szerintem a Maunika shauból tájékozódik :D
2018. jún. 19. 17:22
 8/12 anonim ***** válasza:
28%

7 es lennék abbol gondolom h dolgoztam vidéken korházban szülészeten töbek közt,rémes buta emberekhez,nőkhöz volt szerencsém akiknek magyarázni kell felnőttként h mosson kezet ha d..g akkor gyerek lesz stb.... :O Tisztelet a kivételnek de vidéki Emberek többsége pia közmunka 8 általános kombó.

Irom tisztelet a kivételnek,de én Borsodban nem igazán láttam jot..

2018. jún. 20. 01:21
 9/12 anonim válasza:

Ugyan ez nekem se engedik mármint hogy barátom legyen és már múltam 18

19/L

2018. jún. 20. 15:13
 10/12 anonim ***** válasza:
24%
11 te is rettentően ostoba vagy, ha így általánosítasz. 8 millió embert írtál le ezzel a rossz dumával.
2018. jún. 20. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!