A fiúknak miért engedik meg a szülők előbb, hogy barátnőjuk legyen, mint ugyanezt a lányoknak?
Apám meg is ölt volna, de anyám is ez volt, még 19 évesen sem lehetett.
Nehogy gyereket csinálj, vagy mi az oka?
Van fiútesód, akivel engedékenyebbek??
csak mert ha nincs, akkor egyszerűen a szüleid ilyenek és kész.
Nővérem ikrei most lesznek szeptemberben 17 évesek, és mindkettőnek van barátja.
2-es: egy fiúnál ugyanúgy fennáll a veszély, csak nem őt műtik, hanem fizethet egész életében gyerektartást...
És ott aztán végképp nincs beleszólásod, hogy nagyszülő leszel-e vagy sem, ha már megtörtént a "baj".
A háziállatot meg ivartalanítani kell, és kész. Sokkal makacsabbak a fiú állatok, egyszerűbb egy lány ivartalanítottal. SZóval ezek hülye példák voltak.
7 es lennék abbol gondolom h dolgoztam vidéken korházban szülészeten töbek közt,rémes buta emberekhez,nőkhöz volt szerencsém akiknek magyarázni kell felnőttként h mosson kezet ha d..g akkor gyerek lesz stb.... :O Tisztelet a kivételnek de vidéki Emberek többsége pia közmunka 8 általános kombó.
Irom tisztelet a kivételnek,de én Borsodban nem igazán láttam jot..
Ugyan ez nekem se engedik mármint hogy barátom legyen és már múltam 18
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!