Mikor kell egy gyereknek elköltöznie otthonról?
Nemrég töltöttem be a tizennyolcat, még érettségim sincsen, de itthon már éreztetik velem, hogy ideje lenne elköltözni. Persze nekem is jobb lenne, ha külön mennék és nem tőlük függenék, de nehéz úgy gimibe járni, hogy mellette 8 órát dolgozol, hogy eltarsd magad.
Szerintem minden gyerek valamilyen szinten rá van szorulva a szüleire. Én nem azon vagyok kiakadva, amin a legtöbb korombeli, hogy nem kapják meg mondjuk a legújabb iphonet, hanem, hogy itthon bármilyen apró kis zörrenés van, azzal van letudva, hogy ők tartanak el engem. Ami valamilyen szinten igaz, hisz felneveltek, de amióta bevállalok hétvégi melókat, mindig én vagyok az, aki támogatja őket anyagilag, ha kell valami és nem fordítva. Vagyis a barátaimnál és az osztálytársaimnál ez fordítva van. Mindannyian még a szüleikkel élnek és a legtöbb nem dolgozik.
Nem arról van szó, hogy hálátlan lennék, vagy azt várom, hogy kinyalják a seggem, de ez tényleg normális, hogy ennyire érzékeltetik, hogy rájuk vagyok kényszerülve?
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!