Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogosan haragszik...

Szerintetek jogosan haragszik rám anyám amiért szó nélkül el költöztem otthonról?

Figyelt kérdés

Szeretem anyám, és nagyon jó gyermekkorom volt de mióta el váltak apámmal minden meg változott. Nagyon anyagias lett. Mióta csak dolgozok minden fillért fel számol amivel tartozom neki. Még suli mellett is dolgoztam éjszakásba, hogy tudjak neki haza adni. Egy ideig nálunk lakott a barátom aki persze rendesen adott haza és be segített mindenbe. Szerinte család tagként kezelte, de azért mégis mindig meg kaptuk hogy minek lakunk itt. Leginkább a bátyámtól, aki 40 éves létére otthon lakik és szerinte én vagyok az élet képtelen. Miután szakítottunk a barátommal nagyon depressziós lettem, anyám meg mindig azt mondogatta hogy szedjem már össze magam mert ezzel viszem a sírba. Meg hogy minek is nekem pasi. Meg jobb ha nem lesz gyerekem, ne vigyem tovább ezt a gént. A bátyámmal meg kb köszönő viszonyba se vagyunk, kb csak akkor szólunk ha egymás torkának esünk valami miatt de akkor órákig képesek vagyunk veszekedni. Szóval mikor össze jöttem a jelenlegi barátommal szinte úgy menekültem el hozzá. Össze szedtem a cuccaimat aztán már ott se voltam. Most meg persze én vagyok a hálátlan dög gyerek akire nem lehet számítani. A tesóm meg maga a Szent aki mindig ott van mellette és segít. Komolyan annyira rossz lennék hogy szó nélkül le léptem??

23N

2018. szept. 22. 02:51
1 2
 11/14 Metionin ***** válasza:
69%
A pénzed hiányzik neki amit hazaadtál, nem te.
2018. szept. 22. 16:37
 12/14 anonim ***** válasza:
53%
Utolsónak igaza van sok szülő ezért nem enged leválni költözni külön családot alapítani mert elveszti a gyerek (fejös tehén) leadandóját,na az ilyen a pénzt szereti.. ÉS a büdös igazság h 90% az anyák nők ilyenek,pénzéhesek,a párkapcsolatukban is azok...
2018. szept. 22. 17:22
 13/14 anonim válasza:
54%
en mar 16 eves korom ota nem elek otthon. reszben a nevelo apam tehet rola, nem jottunk ki jol egymassal. viszont en is a paromhoz koltoztem akkor, de ket ev utan ott hagytam es sajnos anyumra kellett szamitanom utana. de akkor is sokszor csinaltam meg, hogy nem voltam otthon, mert nem igazan voltam kivancsi az ottani dolgokra. viszont huszonharom eves no vagy, mar mindenkepp, ha van munkad, akkor is el tudsz majd koltozni mashova, ha esetleg nem lesz parod. en sem mondtam volna el anyamnak, hogy eljovok onnan, ha ilyeneket beszelnme rolam, ha mindent megteszek o erte meg mindenkiert. a tesod meg egy nagy gyoker. ennyi idosen mar reges reg nem az edes anyaddal kellene elnie. de ahogy leirtad ot, a viselkedeset, nem is csoda, hogy nem talalt maganak egy olyan not, aki elfogadna ot ugy, ahogy van. mar sajat haz, meg csaladja kellene, hogy legyen.
2019. febr. 5. 04:58
 14/14 Savlekotő ***** válasza:
A pénzed hiányzik mert most neki kő eltartani a tesódat..
2020. nov. 19. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!