Te mit tennél, mikor feleszmélnél, hogy pszichopata az exed és van két kiskorú gyermeketek?
Figyelt kérdés
Nem 1-2 szavas válaszokat várok.2018. szept. 17. 21:45
21/30 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? A kérdésre válaszoltam, szerintem az számít hasznosnak itt....
(16)
22/30 anonim válasza:
18 Linkelnéd ezt az oldalt, amin ezek a jellemzők vannak?
23/30 anonim válasza:
"Ami elől menekülsz, szembejön veled" - mondják, és valóban tapasztalható, a problémákat megoldani kell, amennyire lehet, de nem jó menekülni előle.
25/30 anonim válasza:
Szóval az antiszociálisok most már pszichopaták? Csak mert valami oldalon azt mondták, hogy ez így van, te be is dőlsz neki? "Az interneten van, szóval biztos igaz."
27/30 anonim válasza:
Hát nem tudom sajnálni. Gondolom nem egy kedves, csendes, jó szívű nőnek ismerted meg, már akkor se volt normális, de ugye ez a divat.
Ilyen lett. pech.
29/30 A kérdező kommentje:
Igyekszem elfogadni a helyzetet, többet nem tehetek.
2019. szept. 5. 10:53
30/30 anonim válasza:
De a kérdés kamu, mert egyébként nem hagytad volna infó nélkül a válaszolókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!