Te mit tennél, mikor feleszmélnél, hogy pszichopata az exed és van két kiskorú gyermeketek?
Ez így nulla infó, erre senki nem tud érdemi választ adni.
Azért elég érdekes, hogy két közös gyereketek is született, és csak utána vetted észre hogy pszichopata.
vidd el a gyerekeid kivizsgálásra, és imádkozz, hogy nem örökölték.
mármint, hogy ennyi eszed van.
Elmenekülnék az országból.
Van ugyanilyen eset a családomban, apuci "enyhén" bekattant a válás és az új asszonyka óta, teljesen elmebeteg lett, már volt olyan is hogy kék-zöldre verte a gyerekeit, mégse csinál semmit se a rendőrség, se a gyámügy. Vagyis hát volt belőle ügy, de végül arra jutottak, hogy emiatt miért is kellene eltiltani apukát a gyerekeitől, hiszen joga van hozzájuk ♥ :)
Szóval nem tudom, mit csinálnék, de azzal kezdeném, hogy elhúznék a bolygó túlsó felére a gyerekekkel, és ott gondolkoznék, hogy hogyan tovább.
Érdekes, 1 valaki megértette a kérdést, nem kombinált, nem akadékoskodott, csak válaszolt.
Köszönöm!
Igen, ez egy szőrnyű helyzet, hogy a gyermekeim anyja ilyen, amit én nem vettem észre időben. Mikor megismerkedtünk, ő fiatal volt én meg tapasztalatlan és érzelmileg gyenge. Aztán teltek az évek és egyre többet szembesültem végtelenül torz gondolkodásával, viselkedésével, érzelmi zsarolásaival, bűntudatkeltésével, hazugságaival. Az összes barátnője megszakította vele a kapcsolatot, még a kevés rokonai is. Ők megtehették...
Aztán elkezdte a gyerekei érzelmi zsarolását, megfélemlítését gátlástalanul.
Idén aztán teljesen véletlenül keveredtem egy oldalra, ahol a pszichopatákra jellemző tulajdonságokat sorolták fel, több csoportra, típusra bontva. Ezek közt találtam rá arra, ami 95%-ban ráillet az anyukára. Azóta olvastam arról is, hogy gyakran és könnyen megtévesztik a környezetüket, sőt, még a szakembereket is.
A gyerekek pár hónapja hozzám kerültek, mert lemondott róluk! Hurrá!!!???
A rémálom ezzel nem ért véget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!