Írnátok nekem olyan filmeket, amiben kiskorú pszichopata gonosztevő van?
Figyelt kérdés
Amiket láttam ebben a témában:
Jó fiú
A halál házhoz jön
Horroros zombi- és vámpírgyerekek, meg hasonlóak nem érdekelnek, csak reálisabb sztorik.
2014. ápr. 27. 14:37
1/10 Lord Keri válasza:
3/10 anonim válasza:
Egy fiatal méregkeverő kézikönyve
4/10 A kérdező kommentje:
Lord Keri: Megnéztem a Védtelen gyermek-et. Rossznak nem volt rossz, de viszont reális se volt. :) Mint írtam, én inkább olyanokat keresek, amelyekben semmi misztikus, természetfeletti elem nincs.
2014. ápr. 28. 07:08
5/10 Lord Keri válasza:
Akkor nézd meg az árvá-t abban nincs semmi természetfeletti!
6/10 A kérdező kommentje:
Megnéztem az Árvát is. Nem rossz, egy 1-10-es skálán legalább 7 és feles nálam. De ugye a végén lévő csavar miatt csak 75%-osan passzol bele az általam látni vágyott kategóriába. :)
Esetleg további javaslatok, "valódi" pszichopata gyerekekkel?
2014. máj. 7. 08:55
7/10 anonim válasza:
Kedvencek temetője 1:)Nagyon jó:)Sztem tetszene ;)
8/10 A kérdező kommentje:
7: Nem tudom, olvastad-e a kérdéskiegészítőm legalsó sorát. Mindazonáltal láttam már.
2014. máj. 7. 09:39
10/10 anonim válasza:
Amit én nagyon szeretek: Beszélnünk kell Kevinről.
Ha megnézted, írd meg, tetszett-e, érdekel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!