Anyámnak miért baj, ha valaki 23 is elmúlt és lefekszik a barátjával?
Nem rólam van, szó. Egy barátnőmet lek. rvázta, mert 23 évesen barátja van és babát várnak. Ezen nagyon kiakadtam.
Én 3 évvel fiatalabb vagyok, de szó se lehetett róla, hogy valakim is legyen eddig, elngedjen valahova, mint egy óvodásnak. Nem tudom mire jó, hogy kisgyereknek kezel.
Meg attól, h ő 40 évesen vesztette le házasságban gyerekcsinalás céljából, még nem k.r.va, aki nem.
Lehet tényleg a babával van a gond.
Abban szerintem igaza van,hogy 23 évesen szerintem korai az anyaság.
Az viszont,hogy 20 évesen ne legyen barátod,túlzás.
Az,hogy ő 40 évesen veszítette el,az nem igazán normális.
Az maga,hogy 40 évesen szült,azzal nincs igazán gond.
Gyanítom nagyon későn ment férjhez,és addig nem is lehetett kapcsolata,talán a prűdség miatt.
Ismerek olyan lányt,aki most 30 éves,de az összes barátja otthagyta,mert ő nem akar szexelni senkivel.
Na,lehet anyád is ilyen volt fiatalon.
Kedves Kérdező!
Vannak olyan emberek, akik úgy gondolják, ahogy ők gondolkodnak, az szentírás. Képtelenek elfogadni, hogy máshogy is lehet gondolkodni anélkül, hogy az abnormális lenne. Őket kontrollmániásoknak hívják. Az önértékelésüket kívülről kapott információk alapján építik vagy rombolják. Ha az van körülöttük, amit ők jónak tartanak, akkor nyugodtak. De ha valami picit is eltér, akkor az ellen küzdeni kell és egyetlen hatásos fegyvert ismernek ez ellen: a szégyent.
Azonban nem mindegy, hogy a barátnőd és a barátja van-e olyan anyagi és értelmi szinten, hogy képesek legyenek egyedül felvállalni a gyermekkel járó terhet is. Vagy valamelyik szülőnél fognak élni, akinek ez szintén plusz teher? Mert azért valljuk be őszintén, ez sem mindegy!
10: A helyedben én feljelentenék mindenkit, aki közreműködött ebben!
A szüleid is bűnözők, hogy ezt tették!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!