Anyámnak miért baj, ha valaki 23 is elmúlt és lefekszik a barátjával?
Nem rólam van, szó. Egy barátnőmet lek. rvázta, mert 23 évesen barátja van és babát várnak. Ezen nagyon kiakadtam.
Én 3 évvel fiatalabb vagyok, de szó se lehetett róla, hogy valakim is legyen eddig, elngedjen valahova, mint egy óvodásnak. Nem tudom mire jó, hogy kisgyereknek kezel.
Meg attól, h ő 40 évesen vesztette le házasságban gyerekcsinalás céljából, még nem k.r.va, aki nem.
Tökéletesen igaza van az előttem szólónak!
Ne kövesd el azt a hibát amit ő!
Tudom, hogy az anyukád és elnézést kérek, de a legnagyobb hülyeség amit elvár tőled.
SOHA nem leszel teljes ember ha ezt követed. Ez az élet része. Figyelj, hogy kivel, és hidd el, sokkal boldogabb leszel, ha részét képezi az életednek a szex.
Több millió embernek bevált a dolog. :) Olvass utána, hogy milyen hatásai vannak!
Meglátod, igazunk van!
Nyílván nem az a fő bűn hogy terhes lett.
Sokall inkább hogy nem önálló, nincs esetleg lakásuk meg lehet semmi se.
Mert azért ha valaki a szüleire hagyatkozik ezen a téren annak senki nem örűl.
Ezt gondold végig, mert ha külön állóként , nem a szülők nyakán élnek, megvan minden feltétel a gyerek neveléshez, akkor nem szoktak a szülők bele szólni.
Egy idősebb embernek nem hiànyzik a gyerek sírás, főleg meg az éjszakai.
A szülők már szeretnek egy kicsit pihenni a napi fáradság után.
Ha külön élnek semmi probléma nincs senkivel.
Gondolom valami szektás valláskárosult....
"Én 3 évvel fiatalabb vagyok, de szó se lehetett róla, hogy valakim is legyen eddig, elngedjen valahova, mint egy óvodásnak. Nem tudom mire jó, hogy kisgyereknek kezel." - Kérdező, ezt pont addig fogja csinálni, amíg eltűröd... bár ezt mondjuk 15-17 évesen célszerű lemeccselni, de soha sem késő...
Nem a szexszel van baja, hanem a babàval. Szerintem csak megijedt, hogy nehogy te is 3 év múlva a semmire az ő nyakába varrj egy gyereket.
Manapság tényleg nincs még saját, biztos, stabil egzisztenciájuk a 23 éves fiataloknak.
Gondolj bele, te hol tartasz 20 évesen és reálisan nézve 3 év múlva hol fogsz tartani...
Nem hiszem, hogy anyud középkorúan, házasságban vesztette el a szüzességét.
"aki nem a baba szobábol megy szüzen a elsőhőz és nem csak a gyerekért erőszakként közüdsül az prosti."
Ugyanez van nálunk is, ráadásul falun lakunk. Ha előrementem egy buszsofőrhöz beszélgetni, megkaptam, h prosti...
Igazad van, nem tudok hazudni, de a hazugság sem megoldás egy életen át. Komolyan behazudhattam volna, hogy egy barátnőmmel mozizom stb.
Tiniként elmegy, utána??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!