Apám egy érzéketlen, anyám mentálisan beteg, tudtok jobb ötletet a meneküléstől?
Figyelt kérdés
Igaz hogy már 24 vagyok, de otthon dolgoztam egy ideig a vállalkozásban, utána meg hazajártam suliból, külön lakásom nincs. Apám ahogy öregszik, egyre türelmetlenebb lesz, munkafüggő, és érzelmileg analfabéta, nem csodálom hogy én sem tanultam meg rendesen kommunikálni. Anyámnak sajnos kijött így 50 körül a bipoláris depressziója, amiből nincs kiút, mellé egy vallásos, teljesen csapongó mánia társul, sokszor skizofréniára utaló jelekkel, tévképzetekkel. Képzeljétek el a kettőt együtt. Mennyire lehetnek a helyzet magaslatán, ha a 10 éves húgom több mint egy éve mondogatja, hogy amint lehet, elköltözik otthonról? Én meg vagyok rémülve ezzel kapcsolatban, míg anyámék mintha fel se fogták volna hogy mekkora súlya van ennek. Nem akarom ezt beállítani az én életbeli kilátástalanságom fő okának, de van köze hozzá, rettenetesen éreztem magam az elmúlt időkben.2018. szept. 3. 20:03
11/11 anonim válasza:
Tényleg állj a saját lábadra. Már annak örülhetsz, ha szülőkről nem kell gondoskodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!