Ha anyám utál, akkor mégis miért akarja hogy otthon maradjak?
Figyelt kérdés
Van olyan amikor azt mondja hogy csak felesleg vagyok a nyakukon, és bár már ne laknék itthon, mert csak a baj van velem. Máskor meg azt mondja hogy úgy se tudnék nélküle élni, mert ha elköltöznék tuti meghalnék. Meg bármi kis baja van, akkor már mondja hogy mi lesz velem ha ő meghal. Meg ha beteg, akkor miattam beteg, mert én mindig idegesítem. Azt mondja hogy hálás lehetek neki, mert ő mindent megadott nekem, életem során mi mindent megvett nekem, és megtett értem, és örüljek hogy ha ő még 25 évesen megtűr itthon. Ezek ellenére mégse tudok elszakadni itthonról. Félek a változástól.2018. szept. 3. 11:15
11/16 anonim válasza:
Mert nem utál, csak néha elege van a helyzetből, ilyenkor kifakad és mond hülyeségeket. De nem utál, hiszen aggódik érted. Az más kérdés, hogy néha nem jól teszi, mert erősíteni kéne az önbizalmadat, nem csökkenteni. Annak meg tényleg örülhetsz hogy 25 évesen megtűr otthon, mennyit adsz bele a költségekbe?
Én a helyedben elköltöznék és megpróbálnám élni a saját életemet.
12/16 anonim válasza:
Költözz el minnél hamarabb,neked is jó lesz hisz 25évesen már ideje.
13/16 October15 válasza:
L. Stipkovits Erika - Szeretettel sebezve
Jó olvasgatást, az anyád iskolapéldája az egyik itt leírt karakternek. :D
14/16 anonim válasza:
Te nem akarsz elmenni otthonról, ne anyádat hibáztasd. Neked kényelmesebb így, és jól esik az esti rántott hús, amit esténként eléd tesz. 25 évesen egy nyafogó dedós szégyen vagy, semmi más.
15/16 anonim válasza:
Ilyen játékot nárcisztikus szülők szoktak játszani a gyermekeikkel. Nem csoda ha nehezedre esik leszakadni.
Biztos, hogy tudna ő is változni, de lehet magaddal kéne kezdeni valamit, elmenni egy tanácsadó pszichológushoz, aki segít tisztábban látni a dolgokat.
16/16 anonim válasza:
Az oke hogy 15 evesek ilyeneken rinyalnak de 25 evesen.... meg eleg gaz hogy nem mersz elkoltozni, tenyleg orulhetsz neki h megtur, ha ilyen papucs vagy meg 40 evesen is otthon fogsz lakni es anyuci kicsikeje maradsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!