Miért csesztetnek? Több lent
Van itt egy-két szemét hozzászólás is, de azok vélhetően jó körülmények között élnek és nincs haldokló a családban.
A pénzt meg a kimozdulást most szard le. Én külföldről jöttem vissza mert Anyukám gyomorrákban szenved, és már nem tudja ellátni a 93 éves Nagyimat.
Otthagytam csapot-papot, havi 450-500e Ft-nak megfelelő összegű fizetést és most itthon leszek, megyek puncsolni állambácsinal havi pár tízezres ápolási segélyért...de tudod mit? Boldog vagyok mert még kicsit velük lehetek. Ilyen az élet: Kapod, éled, elmész és megpróbálsz annyira jó ember lenni amennyire erődből telik. Nyeld le ezt a békát és szeresd őket. És igen, azért feszült mindenki mert ketyeg az óra és csak akkor jön rá az ember, hogy mennyi mindent szeretett volna még az életben amikor tudatosítják benne, hogy ennek lassan vége. Kitartás...qrva nehéz lesz.
1-2: Pl. mert van egy beteg a családban, és a család ilyenkor együtt van, egymásra támaszkodnak anyagilag, érzelmileg, életvitelben. Ez a normális. Nem az, hogy olyan gyűlölködők, mint ti. A ti környezeteteknek tényleg az a jobb, ha mindenki megszakítja a kapcsolatot veletek.
Normális családban problémának tekintik, ha a családtagok el akarnak távolodni egymástól.
huh, ezt a sok negatív kommentek.
hát ezek vagyunk MI, H..YE MAGYAROK :)
a tumorról legalábbis a magyarság jut eszembe, a rosszindulat szimbóluma.
pontosabban nem, mert inkább vmiféle autoimmun betegség vagyunk.
meh fogunk dglni hamarosan.
anyway
Apukád dühös, szorong anyukád betegsége miatt, ezért csxtet minden apró dolog miatt. nem ellened irányul.
segíts nekik, legyél pozitív. álj nyitottan mindenre, ami jön, jöhet.
az meg hogy otthon vagy 27 évesen, ez van. majd önállósodsz. nyugi, egy kommentelő sincs még 12, ne adj a szavukra.
ők is csak frusztráltak amiért a szomszéd csaj/menőbb az instán menőbb mint ők . és ez fontosabb
magyarság, 50 évet adok magunknak.
Élvezzük az utolsó órákat!!!
Férfiként egyedül ápolom otthon a daganatos beteg feleségemet. Főzök, mosok, mosogatok, takarítok, dolgozom, kertet művelek, boltba járok.
Mindenki olyan párt kapott amilyet választott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!