Miért nem engedi a 11 éves gyerekem, hogy megnézzem a Skype üzeneteit?
Figyelt kérdés
Kijelentettem, hogy csak akkor lehet skypeja, hogyha megnézhetem az üzeneteit. Nagy nehezen beleegyezett.2018. szept. 2. 20:16
11/80 anonim válasza:
Te tényleg ennyire értetlen vagy?
Mi közöd ahhoz, hogy a barátnőivel miről beszélget?
12/80 anonim válasza:
Szegény gyerek se magán se privát szférája.. Nem mai csirke vagyok,felneveltem pár gyereket de nem kutakodtunk beszélhgettünk ősszintén,nem is menekültek előlünk,nem védték magukat körbe jelszo halmazzal a saját szülők ellen és nem léptek le 18 évesen 200 meg 1000 kmre h lehessen privát életük..
13/80 anonim válasza:
Szerintem is ellenőrizd le. Egy 14 éven aluli gyereknek amúgy se legyenek olyan titkai, amit a szülő nem hallhat/láthat. Nyilván azért nem engedi, mert ki tudja, milyen mocskos dolgai vannak. Nesze neked modern világ... Ne hagyd magad, nem a gyerek parancsol! :)
14/80 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, a nagybátyja Angliában él, és akkor már a barátaival is beszélget. Amúgy a nem engedit, úgy értettem, hogy mindig pont akkor, valami mást akar mutatni, vagy ilyesmik.
Azért nem nézheti meg az üzeneteiket, mert mi köze hozzá?
2018. szept. 2. 20:44
15/80 anonim válasza:
Egy 11 éves GYEREKről van szó, akiért a szülő a felelős.
Nem kell mindig mindent elolvasni, de hogy kivel tart a neten kapcsolatot, azt a szülőnek kutya kötelessége tudni.
16/80 anonim válasza:
És neked mi közöd az övéihez? :)
17/80 A kérdező kommentje:
Amúgy nincs titkolnivalója, csak mondja, hogy szeretne egy kis privát szférát.
2018. szept. 2. 20:45
18/80 anonim válasza:
Sose baj ha a szülő utánanéz a gyereknek.
25 éves srác vagyok, még a húgaimra is odafigyelek.
A sok libsi meg takarodjon a 11 éves privát szférájával :)
19/80 A kérdező kommentje:
Az egyedüli rossz dolog amit találtam, egy dán kisfiú volt, azt mondta, hogy a barátja barátja.
2018. szept. 2. 20:46
20/80 anonim válasza:
Miért, mi volt a baj a dén kisfiúval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!