Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek, mint szülők?

Ti mit tennétek, mint szülők?

Figyelt kérdés
Mit tennétek, ha kiskorú lányotok /12/ olyan nagy bajba keveredne, amiből még rendőrségi ügy is lehet? Súlyos következményekkel a másik félnek, akár börtön, kiskorú esetén javító intézet? Mi a helyes ilyenkor, menni, nem menni rendőrségre...? Fizikális dolgok nem történtek, csak vizuális, online, de ez trauma az egész családnak. Annyira görcsben van a gyomrom, hogy le sem tudom írni a story-t...
2018. szept. 1. 11:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%
10. Aha, hát eznem volt meggyőző. Ugy látszik nincs benned annyi, hoy önmagadtól kreálj normális történetet. Ezek szerint mindig más emberek történetéből tudsz csak "ihletet" meríteni, mert még annyi sincs benned, hogy egy normális történetet összehozz.
2018. szept. 1. 12:04
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen balesetről beszélsz, de nagyon mellé lőttél. Sajnos a mi problémánk valós, senkinek sem kívánok ilyen hétvégét, mint most a miénk. Már bánom, hogy ide írtam. Sajnos az ember hajlamos a földön fekvőbe még egyet belerúgni...
2018. szept. 1. 12:07
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem írod le miről van szó, senki nem fog normális választ adni neked, nem is értem hogy gondoltad. Páran próbáltak találgatni, ami dicséretes tett tőlük, de te csak sajnáltatod magad. Hol rúgtak beléd? Senki nem ért semmit.
2018. szept. 1. 12:13
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem volt célom sajnáltatni magam, de totál kész vagyok. Azt hittem ismerem a húgom. Sajnos meztelen képekről van szó, amit elküldött egy ismeretlen fiúnak, aki szintén kiskorú (nem iskolatárs, csak valami netes hülyegyerek) Kinyomoztam a lakhelyét, nem laknak túl messze sem, és az édesapját is megtaláltuk. Kérdés, hogy mi legyen az üggyel. A kislánnyal órákig tartó higgadt beszélgetés folyt, megértette tette súlyát, remegett, zokogott végig, pedig senki sem bántotta, nem kiabáltunk vele, mellette vagyunk, egy hangos szót nem kapott, így is rossz állapotban van. Úgy gondolom egy életre megtanulta a leckét. Visszacsinálni már nem lehet, de valamit mégis tennünk kell. Kérdés, hogy mi legyen az...
2018. szept. 1. 12:31
 15/23 anonim ***** válasza:
48%
Úgy nehéz bármit is mondani ha nem írod le. Mert megint más ha meztelen képeket küldözgetett magáról, meg megint más ha pl öngyilkosságra próbálta rávenni egy társát.
2018. szept. 1. 12:32
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha a srác nem kérte, akkor nem büntetik a srácot. Gondolj bele, mindenki veszélyben lenne :D
2018. szept. 1. 12:51
 17/23 A kérdező kommentje:
Hát de pont ezaz, hogy kérte. Sokszor. Pl. olyanokkal is, hogy ha küldesz képet, akkor nem fogok haragudni a tegnapi összeveszésünk miatt....ilyen is volt. Vagy pl. még egy utolsót, örökre együtt maradunk babám. Húgom is egy orbitális nagy idióta, de a srác is ugyanúgy vétkes. Az ilyen szövegeit lefényképeztem és elmentettem, hogy lássák, hogy ő sem makulátlan a történetben.
2018. szept. 1. 12:59
 18/23 anonim ***** válasza:
68%

Mennék a rendőrségre... aki olyan hülye, hogy nem fogja fel 14-15 évesen, hogy mi mivel jár, az így járt.

Egy 15 éves ilyenkor persze gyerek, mert jaaj, de mikor fxkodni kell, meg piálni, akkor "már nagylány/fiú.

Hát legyen az MOST is :)

2018. szept. 1. 13:04
 19/23 anonim ***** válasza:
94%

Mellesleg a húgod is idióta.

Egyébként, míg a srác NEM terjeszti, addig nem fognak vele semmit sem csinálni :), max ejnyebejnyét kap zsarolásért.

2018. szept. 1. 13:06
 20/23 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom az ilyen képek pusztán tárolása is bűncselekmény, hisz kiskorúról van szó. Tévednék?
2018. szept. 1. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!