Mit tennétek, ha kiskorú lányotok /12/ olyan nagy bajba keveredne, amiből még rendőrségi ügy is lehet? Súlyos következményekkel a másik félnek, akár börtön, kiskorú esetén javító intézet? Mi a helyes ilyenkor, menni, nem menni rendőrségre...? Fizikális dolgok nem történtek, csak vizuális, online, de ez trauma az egész családnak. Annyira görcsben van a gyomrom, hogy le sem tudom írni a story-t...
Tényleg nehezemre esik még leírni is, pedig tudom, hogy anonym oldal. Én a nővére vagyok.
2018. szept. 1. 11:45
3/23 anonim válasza:
Bully?
2018. szept. 1. 11:46
4/23 anonim válasza:
*Fizikális dolgok nem történtek, csak vizuális, online, de ez trauma az egész családnak
Bizuális online dolog miatt nincs börtön egy kiskorúnak.
Miért kamuzol? unatkozol?
2018. szept. 1. 11:50
5/23 anonim válasza:
*Vizuális
2018. szept. 1. 11:51
6/23 anonim válasza:
Gondolom meztelen képekről van szó vagy hasonlóról. Mivel 12 éves a kislány, ezért számomra egyértelmű, hogy a rendőrségre mennék, ha ő az áldozat. Bár nem teljesen értem, hogy ezzel a kislány keveredne bajba vagy mások? Privátban is leírhatod a sztorit, ha itt nem akarod, de így nehéz segíteni, hogy nem tudom miről van szó.
2018. szept. 1. 11:51
7/23 anonim válasza:
6 Meztelen képek miatt nem a kislányt veszik elő..
2018. szept. 1. 11:53
8/23 anonim válasza:
Közlekedési balesete volt a kislánynak és rá akarják húzni a vizeslepedőt?
Erről van szó? Tudtommal az a gyerek nem 12 volt, hanem 16, amikor a baleset történt, és túlélte.Még is bűnbakot akarnak belőle csinálni. Pedig 1 millió az 1 hez volt a túlélési rátája.
2018. szept. 1. 11:57
9/23 anonim válasza:
8+ Baromira jó lenne, ha unalmadban a kamukérdéseid témájánál nem más emberek majdnem tragédiáját akarod felhasználni. Mert egyrészt a te elmebeli állapotod ezzel simán megkérdőjelezhető, másrészt ezt a pszichopata emberek csinálják.
Szerintem a saját életeddel tőrődj, mert amint elnézem az állapotodat, egy paraszt hajszál választ el attól téged, hogy végérvényesen megőrülj és elborult elmével vegetálva töltsd az utolsó éveidet.
2018. szept. 1. 11:59
10/23 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kamu. Ez súlyosan büntetendő dolog. Tudtommal ilyenkor tök mindegy, hogy önszántából csinálta, akkor is a jog mellette áll?Most a kioktatás nem segít. Egy értelmes, kitüntetett tanulóról van szó, akinek elment az esze egy pár órára és felnőttesdit akart játszani egy szintén kiskorú, 14 évessel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!