Normális anyukám viselkedése?
Figyelt kérdés
Van egy saját laptopom, amit egy rokonomtól kaptam, de anyám eltulajdonította, mivel nekem van rendes számítógépem. Ma szükségem volt a laptopra, mivel egy cd-t kellett, hogy beolvassak vele, és közben gondoltam egyet, és a facebook profilomat teljesen letöröltem a gépről, hogy ne tudjon bejelentkezni, mivel már elég sokszor gyanakodtam, hogy olvassa az üzeneteimet. Ma este pedig nekemjött, hogy mit kotonásztam a gépen, meg hogy rögtön rakjam magam vissza, hogy be lehessen jelentkezni, én pedig mondtam, hogy a saját gépemen azt csinálom, amit akarok, és semmi köze a facebookomhoz, és hogy én sem nézem az ő profilját, pedig nekem mind 2 gépen megvan. Ezután még vagy 5 percig csesztetett, hogy " ahha ezért kellett nekem a laptop, hogy letöröljem magam onnan"... Egész végig ordibált rám. Felháborodtam az miatt, hogy konkrétan levegőt nem szabad vennem, és még ő van megsértődve, hogy elintéztem, hogy ne nézzegesse a facemat.. 18 éves lány vagyok amúgy.2018. aug. 28. 22:35
11/14 TumTaker válasza:
ez úgy ahogy van felháboritó
12/14 anonim válasza:
Szép család lehettek.. Olyan magyar,albérlő féle.
13/14 A kérdező kommentje:
Kertes házban élünk, nem albérletben, bár nem értem, hogy ez hogy jött ide. Az az anyuka is lehet ilyen gonosz, aki egy villában lakik, és mindent tudni szeretne a gyereke magánéletéről.
2018. szept. 1. 11:30
14/14 anonim válasza:
Az albérlőt arra értem drága h idegen vagytok egynmásnak,meg elég beteges h 18 évesen még a facebokodat olvasná,10 éves nek se mászok bele a privát szférájába.. Vannak bajok.. 22 éesen is irj ki kérdest h olvasta a uzeneteidet és hazarángatott a randidrol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!