Ha a lányotok egy néger férfival állítana haza, megpróbálnátok lebeszélni a kapcsolatról?
Én is abba a felébe tartoztam, akik nem mentek el. Én Debrecenbe jártam iskolába, ahol rengeteg afrikai és ázsiai tanuló tanul. Nem volt rossz tapasztalatom Velük.
Az a szavazás valóban egy népbolondítás meg egy pénzkidobás volt. De sokan annyira be voltak ijedve a migránsoktól, hogy arra nem gondoltak, hogy a jelenlegi Miniszterelnök Úr idején is szerezhetnek állampolgárságot a külföldiek, amennyiben beházasodnak, sőt olyanok is, akik az életben nem jártak Magyarországon. No én ezeket nem engedném. Ha élt itt vagy 20 évet, akkor oké.
Nem, nem tenném. A fenti szót sem használnám, mert, bármilyen meglepő, nem vagyunk agyhalott nácik.
Akkor tenném, ha bántaná a gyerekemet.
Kérdező, úgy látom, te most rózsaszín szemüvegen át látod a világot, s akik lebeszélnének, azokat lepontozod, akik pedig a bőrszínen kattognak, azokat fel.
Legyen szerencséd a kapcsolatodban!
Ha pedig ennyire fontos a szüleid véleménye először is Nekik kellett volna ezzel előrukkolnod, nem pedig itt idegenek számára kérdést feltenned.
Ha mondták, hogy nem örülnének neki, akkor tudod mit szólnak, ha nem volt ilyenről szó, 50% az esélye, hogy nem fogják ellenezni a kapcsolatodat. Akármi lesz, akkor is a gyerekük maradsz. De jobb, ha nem állítasz a Pároddal haza, hanem megbeszéled a szüleiddel. Így nem éri Őket váratlanul, és látod a reakciójukat. Ha viszont beállítanál Vele, lehet, hogy sokként érné Őket. Fel kell őket készíteni a találkozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!