Ha a lányotok egy néger férfival állítana haza, megpróbálnátok lebeszélni a kapcsolatról?
Hiába személyeskedsz, 22-es (jellemzően akkor, amikor elfogytak az érveid :), attól még nem lesz igazad.
Olvass utána a rasszizmusnak, ha tényleg részletekbe menően érdekel, mi is az.
"Hiába személyeskedsz, 22-es (jellemzően akkor, amikor elfogytak az érveid :), attól még nem lesz igazad."
Egy deka megjegyzést nem tettem a személyedre (légyszíves idézd). Érveket pedig egyenlőre csak én tettem. Cáfoltam a megállapításodat, hogy önmagában a megkülönböztetés már rasszizmus lenne. Még példákat is írtam, de semmit nem tudsz rá reagálni.
11. vagyok. Az előttem levő hozzászólást törölték. Látom, jól lepontoztatok, pedig éppen arról beszéltem, amit az a lány írt, akinek afrikai barátja volt.
Ti pedig jöttök megint azzal, hogy a bőrszín, meg hogy a magyar mivel jobb. Ezek szerint sok mindenkinek vannak itt szövegértési problémái! Ahogy fentebb írtam, nem a bőrszín a probléma. Nem arról van szó, hogy jobb vagy rosszabb-e a MÁSIK - más népcsoportba tartozó - EMBER -, hanem, hogy MÁS. A fehér ember is azt hoz a családjából amit, és a néger is azt amit, s még ehhez jön az oktatás is, meg persze az adott környezetben eltöltött évek emléke.
Szeretheti egy európai és egy afrikai ember egymást azért mert kölcsönösen felfedezik egymásban, hogy ÉRTÉKES EMBER mind a kettő, de párkapcsolatban nincs nagy jövője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!