Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van olyan még izt, aki nem...

Van olyan még izt, aki nem tud egy családtagjával egy asztalhoz ülni, mert úgy eszik?

Figyelt kérdés

Egy helyiségben sem tudok meglenni, csukott ajtón is áthallatszik...

Legjobb kimenni az udavarra...

2018. aug. 26. 18:27
 1/9 anonim válasza:
69%
Én se bírom elviselni ha valaki úgy eszik, legszívesebben pofán bäsznám az illetőt. Hál isten nálunk nem így esznek általában, de néha előfordul és akkor inkább menekülök minél messzebbre mert nem bírom.
2018. aug. 26. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Van . A 19 éves öcsém. Maszatol, csámcsog, szürcsöl, melléeszik, böfög. A késsel villával hogy eszünk az étteremben, az etikettet még csak távolról sem ismeri..vagy csak nem érdekli. az embernek el megy az étvágya, sosem eszek vele, mindig megvárom míg kijön .
2018. aug. 26. 18:35
 3/9 A kérdező kommentje:

Böfög, szürcsöl, csámcsog, szippant...

Szagak nincsenek, csak hányinger...

2018. aug. 26. 18:36
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
Nincs:D Jajj:)
2018. aug. 26. 18:37
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

:D Én nagyimmal nem nagyon szeretek, de neki nem direkt böfögései vannak. Viszont például - nyugodjon - nagyapa szürcsölésére a mai napig örömmel emlékezem vissza. :)

Viszont anyukám rágás hangját (vagy a cukorkaszopogató hangját) nem szeretem. Ha észreveszem, onnantól kezdve valahogy feszültebb leszek... :D Qrvára idegesítő. xD

2018. aug. 26. 19:07
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk nagyon nagy a rokonság,és bevett szokás,hogy az ünnepek fel annak osztva,hogy kinél mi tartunk..Mára ülésrendet szoktam csinálni,hogy véletlenül se kelljen a csámcsogó,szürcsölő,böfögő rokonság mellé ülni..Borzasztóak.
2018. aug. 26. 19:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a nagymamámmal nem szeretek egy asztalnál enni. Még véletlenül sem azután kezd el beszélni, hogy lenyelte a falatot, hanem mindig evés közben beszél. Csámcsog, nyitott szájjal eszik. Közben pedig kommentálja a dolgot pl. ráharaptam valamire, rágós, puha, finom, bement a fogam alá stb. Már szoktam neki szólni, hogy ezt inkább ne, de az a válasz, hogy "én már azt csinálok, amit akarok".
2018. aug. 26. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Pont pár hete olvastam erről:

[link]

[link]

2018. aug. 26. 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:
75%

Én a volt sógornőmmel diétáztam. Olyan undorítóan evett, hogy fél napra elment tőle az étvágyam. Sürcsölt, csámcsogott, lenyalta a közös kanalat, és visazatette a fazékba 🤢 egyszer még le is bszta a pasiját, hogy minek sznobkodik azzal, hogy késsel villával eszik. Nálam még szóvá tette, hogy lassan újra kell szalvétá venni, mert elhasználom őket. Hát bocs, én nem fogom a kezemmel megtörölni a pörkölt szaftos számat.

Az én családom viszonylag szépen eszik, egyedül anyám akaszt ki azzal, hogy random koccintani akar, holott még nagyban zabálok, és kiakad, ha elutasítom a dolgot, miközben láthatóan tele van kajával a szám, de ez nem az undorító kategória.

2018. aug. 26. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!