Hogyan mondjam meg anyámnak h szeretnék sminkelni?
Egy hét múlva kezdek gimiben, és nem sminkelek, de szeretnék (csak szempillaspiral meg max egy kis szajfeny), viszont nem tudom h mondjam el neki. Elég szigorú viszont o is sminkel, az a baj h meg kislánynak tart. Hogy hozzam szoba a dolgot? Nem akarok csak úgy odaállni h: “sminkelni akarok”. Valahogy rá szeretném vezetni, hogy esetleg o kérdezze meg végül tőlem, hogy nem szeretnek e elmenni sminket venni...
Tudnátok valahogy segíteni? Köszi!! :)
"az a baj h meg kislánynak tart" Miért, 14 évesen nem az vagy? :D
Persze nem ez a lényeg. Viselkedj éretten, és akkor annak is fog tartani. Gondolom attól fél, hogy a legtöbb tinihez hasonlóan te is azzal akarsz majd nagylány lenni, hogy elkezded szájfénnyel, év végén meg már 30 éveseket megszégyenítő sminkmennyiséggel, szétszolizva és kapa műkörmökkel jelensz meg.
Szerintem is az a jó ötlet, hogy menjetek el együtt DM-be, Müllerbe, Rossmannba, kezdj el nézelődni a sminkeknél. Még ha szigorú is, ha tényleg csak szájfényt meg egy spirált szeretnél, abba szerintem bele fog egyezni.
Csak figyelj oda, hogy reggelente ne kelljen rád várni fél órákat, mert még suli előtt feltétlenül sminkelned kell meg hajat vasalnod, a házid meg nincs kész. Az ilyesmire pipák az anyukák.
Álmodj királylány, anyukád nem azért van hogy a kislányos álmaidat teljesítse. Értem én hogy kamasz vagy és ilyenkor tombolnak a hormonok :)
De hidd el, nem bántásból írom.
Te állj elé, és ne tőle várd el hogy gondolatolvasó legyen.
Ha mindenáron ragaszkodsz hozzá, akkor nézegess előtte avon vagy oriflame online katalógust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!