Hogy mondjam meg anyámnak, hogy sminkelni akarom magam?
Figyelt kérdés
A smink szó alatt annyit értek, hogy szempillaspirál és vékonyan szemceruza, de csak RITKÁN. Tudom, hogy most nagyon szidni fogtok, de:
12/L
Ui.: nem vagyok miniqrva, inkább az elegáns, de ugyanakkor neon színeket kedvelő "fajtába" tartozok.
2014. aug. 22. 22:13
2/8 A kérdező kommentje:
1.: Ööö köszi a választ, de valószínűleg röhögőgörcsöt kapna. xD
2014. aug. 22. 22:25
3/8 anonim válasza:
Akkor ne azt mondd, hogy "Sminkelni szeretnék", hanem, hogy "Kaphatok egy szempillaspirált és egy szemceruzát?" Így nem fog egyből arra gondolni, hogy alapozóval meg púderrel akarsz vakolatot mázolni magadra :D
4/8 A kérdező kommentje:
3.: Köszi, jó ötlet, de írhattok még, nem akarok leégni! :/
2014. aug. 22. 22:34
5/8 anonim válasza:
én csak szempillaspirált és korrektort használok,de annyit mondtam,hogy szeretném ezeket használni,mert szőke a szempillám,valamint ha van rajtam egy-két pattanás,szeretném eltüntetni.
a szemceruzát talán úgy kérd,hogy néha,alkalomra szeretnéd használni,mert tetszik.
6/8 anonim válasza:
Őszintén? Sehogy. 12 évesen ezekre pont semmi szükséged, csak nevetségessé tennéd magad, gyerek vagy még, nem illik hozzád a smink.
7/8 anonim válasza:
Szerintem 12 évesen egyátalán nem kell még sminkelni magadat.
8/8 anonim válasza:
Szia! Én is egyidős vagyok veled. Én úgy gondolom ha tényleg ilyen visszafogott sminket akrasz nagyon szólnod se kell nekik de ha szeretnél mondd meg neki hogy sminkelni szeretnél. Néh kérd is a segítségét és akkor még jobban örülni is fog a dolignak. Plusz így éreztetheted vele hogy mennyire számít neked hogy ő mit gondol. Ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!