Ez normális? Vagy nem igy kéne viselkednie az anyámnak?
Ne azzal foglalkozz, hogy másoknak hogyan kéne viselkedniük, hanem arra figyelj, hogy te úgy viselkedj, ahogy helyesnek tartod. Te magad írod, hogy normálisnak tartod, hogy sokkal több időt tölt a párjával, mint otthon. Akkor miért lenne gond, ha elköltözne? Nem kell ezt elüldözésnek felfogni.
Anyukádnak ez egy teljesen új helyzet, ő még szeretné, ha otthon lakna továbbra is, meg lehet őt érteni. Majd lassan hozzászokik a gondolathoz ő is, meg a többiek is.
Hát nem tudom hogy anyunál ez a helyzet e mert volt már hogy a növérem mikor betöltötte a 18 at elköltözött egy ére tölünk . Mert a családi dolgaink nagyon roszra fordultak . A kisebbik növéremen kivül egyikünk se ápol jo kapcsolatot az anyánkkkal .. Folyton elmondja hogy egyikünkből sem lesz semmi és hogy nem érünk semmit .
Én 14 éves korom óta el akarok költözni az anyám melöl .
most 17 vagyok.....
Anyad nem normalis! Egyaltalan nem tartom normalisnak azt sem hogy a fizetese 25%at adja haza mert szokott idonkent otthon enni??! Meg hogy elvileg de megsem lakik otthon?? Mire fel adjon, palne ennyit? En az ilyet lehuzasnak tartom, eleve egy gyerek nem ehet otthon csak ha fizet? Ez valami vicc? Ennyi erovel etterembe is mehetne..lehet jobban is jarna!
Az ilyen szulok az ilyen viselkedessel pont meg jobban eluldozik a gyerekuket, de az ilyenek keptelenek ezt felfogni... aztan meg csodalkoznak a halatlan kolykon!
Meg mi az hogy ne hivd fel tesodat? Anyam pont ilyen szarkavaro szaralak! A testvereket is kepes (lenne) egymas ellen forditani mert neki epp baja van..szanom az ilyet!
Nagyon szanalmas amikor egy szulo igy vergodik mert nem tudja helyre tenni magaban a dolgokat es tele van rosszindulattal, irigyseggel mindenki eletet megkeserito viselkedessel! A gyerek igy is ugyis elmegy. Jobb ha rosszban lesznek vannak, ahova majd vissza se nez? Vagy kialakitana egy szeretetteljes otthon ahova szivesen hazamegy es meg surubben is latna!
De ki akar ilyen helyre menni?!
ÉN 21 évesen elmenekültem lyen korlátozó, mindenbe beleugató "szülőtől".
Inkább nyomorogtam egy évig egy pici albérletben a kis fizumból, de minden pénzt megért (még a néha hóvégi "üres zsemléket" is), hogy a magam ura lehetek és nem a korlátozó manyámmal kell élnem, aki mindenre hisztizett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!