Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet kezdeni szüleim...

Mit lehet kezdeni szüleim hisztijével?

Figyelt kérdés

A közeljövőben fogunk házasodni barátommal, akit egyébként szüleim sosem kedveltek és azzal magyarázták, hogy csupán az a gondjuk vele, hogy rendőr és idézem “normálisabb emberekkel is összejöhetnék”.

Konkrétan kijelentették, hogy nem jönnek el és soha ne is keressem őket, mert “sosem akarták, hogy ilyen fajta emberekkel éljem az életem”.

Tehát most a szüleimmel való kapcsolatom ott tart, hogy összevesztünk és pl amikor édesanyámat hívtam telefonon, nem volt képes felvenni. Barátom pedig mondta, hogy ő nem szeretne beleavatkozni.

2018. aug. 18. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
tedd azt amit mondtak. ne keresd őket és ignoráld. A lehető legjobb döntés. nem is értem miért keresed még az ő társaságukat. egész egyszerűen primitívek, ezt te is tudod. majd az idő őket is észhez téríti, te addig csináld amit szeretnél és éld a saját életed
2018. aug. 18. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Döntsd el hogy hosszútávon kivel akarsz élni, a pároddal/férjeddel vagy a szüleiddel.

Ha a szüleid beleszólnak a kapcsatodba és ezt hagyod akkor az nagyon rossz. Ne foglalkozz a szüleid dilijével hanem csak a pároddal. Összeházasodtok és nem tartjátok a kapcsolatot a szülőkkel.

Úgy érzem hogy olyan szekér után futsz ami nem akar elvinni. Ne hagyd magad befolyásolni a szüleid által.

2018. aug. 18. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Röhögni egyet és ignorálni őket.

Komolyan, a szüleid szűklátókörű, előítéletes idióták... mégis mit akarsz te tőlük? :D

2018. aug. 18. 17:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Az anyádat kezeld úgy, mint egy hisztiző kisgyereket.
2018. dec. 11. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!