Szülők ti engednétek hogy 14 èves lanyatok egy 19 éves fiuval járjon?
Tudom, hogy ez ma már nagyon ritka, de az én anyukám is 14 volt, amikor összejött a nála 10 (!!!!!!!!!!!) évvel idősebb apukámmal, mindennek már 31 éve, és azóta is boldogok. Anyukám családja konzervatív és vallásos volt, mégsem akadályozta meg, mert a sorsot nem megakadályozni. Szerintem hülyeség azt mondani, hogy egy 14 éves lány ne járjon még senkivel, mert azt, hogy mikor jön a szerelem, nem lehet befolyásolni, de egy normális keretet lehet szabni az együtt járásnak. Ha már azt megengedik egy 14 éves lánynak, hogy az öltözködése és a sminkje miatt kinézzen kb. 20-nak, akkor számoljanak azzal is, hogy az idősebb fiúknak is tetszik majd. Ha meg akarják akadályozni, adjanak rá zsákruhát, csináljanak belőle csúnya lányt, garantálom, hogy nem fog kelleni senkinek, de nem csak most, hanem még 10 év múlva sem, és akkor majd foghatják a fejüket, hogy "A mi kislányunknak miért nem udvarol senki?". Nekem a fiúkról az a véleményem, hogy vannak hülyék, és vannak normálisak, aki hülye, az 15 évesen is az, és felnőttként is az lesz, aki meg nem, az mindig normális, tök mindegy, hogy hány éves. Egy 19 éves fiú talán láthat egy fiatalabb lányban egyfajta romlatlanságot, ami a 16-17 évesekről már nem mondható el. Ez jó is lehet, ha egy normális fiúval jön össze, aki nem rontja meg, ha pedig összejön egy 15-16 éves (a legtöbb ember szerint korban hozzá illő) sráccal, az is ugyanúgy elveheti a szüzességét és összetörheti a szívét, mint egy idősebb. Szerintem ezen érdemes elgondolkodni, mert nemcsak az idősebb fiúk akarják a szexet, hanem a tüzelő kamasz kölykök is.
Ha ez a kapcsolat működik, és később házasság lesz belőle, akkor szülőként bánná az ember azt, hogy csak gondolatban is megpróbálta megakadályozni, ha pedig nem működik, akkor is tapasztal vele a lány, mert vannak dolgok, amit csak a saját bőrén tapasztalhat meg az ember. Ha a szülő nagyon ellenzi, még az is kitelik egy ilyen fiatal lánytól, hogy megszökik, és szül egy gyereket 15 évesen, akkor meg a szülőnek az fog fájni, hogy ha nem tiltotta volna a kapcsolatot, akkor minden másképp alakult volna, és még jó dolgok is kisülhettek volna az egészből.
"Ha már azt megengedik egy 14 éves lánynak, hogy az öltözködése és a sminkje miatt kinézzen kb. 20-nak, akkor számoljanak azzal is, hogy az idősebb fiúknak is tetszik majd. Ha meg akarják akadályozni, adjanak rá zsákruhát"
Igazad van, de azért a zsákruha meg az olyan smink, ami miatt 20-nak is kinéz a 14 éves között elég sok fokozat létezik.
"Egy 19 éves fiú talán láthat egy fiatalabb lányban egyfajta romlatlanságot, ami a 16-17 évesekről már nem mondható el."
Hát köszönöm szépen. 17 évesen szűz voltam, egyetlen "barátom" volt a gimi elején az évfolyamból, de fú, romlott erkölcsű cafka voltam valóban...érdekes, a mi környezetünkben nem volt trendi a tinédzserként felnőttekkel való járás és mindez teljesen normálisnak beállítása ja meg ezen felül a többiek és a szülők fikázása, hogy biztos mindenki más csúnya, a szülei bezárják stb. Ja és nem 30 éve voltam 17 éves.
Örülj felőlem a kapcsolatodnak, de ne akard teljesen átlagos dologként beállítani, pláne mások sértegetésével magyarázva. A Föld még mindig nem visszafelé forog, hogy egészséges fiatal felnőtt férfiak általános iskolás kislányokra vágyjanak, ha idősebbnek tűnnek a koruknál (ami ha a smink és ribis öltözködés okozza, igencsak szánalmas), ha nem.
#21-es írsz ide egy brutál ritka esetet erre azt hiszed, hogy az volna az etalon?
Még a körülményeket sem tudjuk.
Lehet a szüleid kapcsolata nem is boldog csak a drágalátos apuka magához láncolta a fiatal kislányt és befolyásolta.
Nem nehéz egy fiatal lányt.. majd jöttek a gyerekek és már ki sem tudott lépni a kapcsolatból.
Végig a szélsőséges példákat hozod fel, azonnal támadsz...hát lehet mégsem olyan jó az a kapcsolat, ha ilyen személyiséged van...
Hát... Én is azt mondom, hogy nagy eséllyel a fiú csak kihasználja a lányt, pedig az unokabátyám, aki 20 éves, már 2 éve együtt van a 4 évvel fiatalabb barátnőjével és ha igaz, akkor még nem feküdtek le egymással. De ez nagyon-nagyon és nagyon ritka.
De ha a lány jól nevelt, akkor akkor sem lesz gond ha csak arra kell a fiúnak. Egy normális lány nem fog 1-2 hónap múlva lefeküdni a barátjával, de még 1 év járás után sem. Egy olyan fiú meg, aki csak kihasználni szeretne valakit, nem fog éveket várni. Na, itt jön az, hogy a szülők, hogy nevelték a gyereket. Most fognak vizsgázni gyereknevelésből.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!