Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti engednétek hogy 14...

Szülők ti engednétek hogy 14 èves lanyatok egy 19 éves fiuval járjon?

Figyelt kérdés
2018. aug. 14. 20:25
1 2 3
 21/26 Szitakötő25 válasza:
26%

Tudom, hogy ez ma már nagyon ritka, de az én anyukám is 14 volt, amikor összejött a nála 10 (!!!!!!!!!!!) évvel idősebb apukámmal, mindennek már 31 éve, és azóta is boldogok. Anyukám családja konzervatív és vallásos volt, mégsem akadályozta meg, mert a sorsot nem megakadályozni. Szerintem hülyeség azt mondani, hogy egy 14 éves lány ne járjon még senkivel, mert azt, hogy mikor jön a szerelem, nem lehet befolyásolni, de egy normális keretet lehet szabni az együtt járásnak. Ha már azt megengedik egy 14 éves lánynak, hogy az öltözködése és a sminkje miatt kinézzen kb. 20-nak, akkor számoljanak azzal is, hogy az idősebb fiúknak is tetszik majd. Ha meg akarják akadályozni, adjanak rá zsákruhát, csináljanak belőle csúnya lányt, garantálom, hogy nem fog kelleni senkinek, de nem csak most, hanem még 10 év múlva sem, és akkor majd foghatják a fejüket, hogy "A mi kislányunknak miért nem udvarol senki?". Nekem a fiúkról az a véleményem, hogy vannak hülyék, és vannak normálisak, aki hülye, az 15 évesen is az, és felnőttként is az lesz, aki meg nem, az mindig normális, tök mindegy, hogy hány éves. Egy 19 éves fiú talán láthat egy fiatalabb lányban egyfajta romlatlanságot, ami a 16-17 évesekről már nem mondható el. Ez jó is lehet, ha egy normális fiúval jön össze, aki nem rontja meg, ha pedig összejön egy 15-16 éves (a legtöbb ember szerint korban hozzá illő) sráccal, az is ugyanúgy elveheti a szüzességét és összetörheti a szívét, mint egy idősebb. Szerintem ezen érdemes elgondolkodni, mert nemcsak az idősebb fiúk akarják a szexet, hanem a tüzelő kamasz kölykök is.

Ha ez a kapcsolat működik, és később házasság lesz belőle, akkor szülőként bánná az ember azt, hogy csak gondolatban is megpróbálta megakadályozni, ha pedig nem működik, akkor is tapasztal vele a lány, mert vannak dolgok, amit csak a saját bőrén tapasztalhat meg az ember. Ha a szülő nagyon ellenzi, még az is kitelik egy ilyen fiatal lánytól, hogy megszökik, és szül egy gyereket 15 évesen, akkor meg a szülőnek az fog fájni, hogy ha nem tiltotta volna a kapcsolatot, akkor minden másképp alakult volna, és még jó dolgok is kisülhettek volna az egészből.

2018. aug. 16. 13:36
 22/26 anonim ***** válasza:

"Ha már azt megengedik egy 14 éves lánynak, hogy az öltözködése és a sminkje miatt kinézzen kb. 20-nak, akkor számoljanak azzal is, hogy az idősebb fiúknak is tetszik majd. Ha meg akarják akadályozni, adjanak rá zsákruhát"

Igazad van, de azért a zsákruha meg az olyan smink, ami miatt 20-nak is kinéz a 14 éves között elég sok fokozat létezik.

2018. aug. 16. 13:42
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

"Egy 19 éves fiú talán láthat egy fiatalabb lányban egyfajta romlatlanságot, ami a 16-17 évesekről már nem mondható el."

Hát köszönöm szépen. 17 évesen szűz voltam, egyetlen "barátom" volt a gimi elején az évfolyamból, de fú, romlott erkölcsű cafka voltam valóban...érdekes, a mi környezetünkben nem volt trendi a tinédzserként felnőttekkel való járás és mindez teljesen normálisnak beállítása ja meg ezen felül a többiek és a szülők fikázása, hogy biztos mindenki más csúnya, a szülei bezárják stb. Ja és nem 30 éve voltam 17 éves.

Örülj felőlem a kapcsolatodnak, de ne akard teljesen átlagos dologként beállítani, pláne mások sértegetésével magyarázva. A Föld még mindig nem visszafelé forog, hogy egészséges fiatal felnőtt férfiak általános iskolás kislányokra vágyjanak, ha idősebbnek tűnnek a koruknál (ami ha a smink és ribis öltözködés okozza, igencsak szánalmas), ha nem.

2018. aug. 16. 13:47
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

#21-es írsz ide egy brutál ritka esetet erre azt hiszed, hogy az volna az etalon?

Még a körülményeket sem tudjuk.

Lehet a szüleid kapcsolata nem is boldog csak a drágalátos apuka magához láncolta a fiatal kislányt és befolyásolta.

Nem nehéz egy fiatal lányt.. majd jöttek a gyerekek és már ki sem tudott lépni a kapcsolatból.

Végig a szélsőséges példákat hozod fel, azonnal támadsz...hát lehet mégsem olyan jó az a kapcsolat, ha ilyen személyiséged van...

2018. aug. 16. 14:17
 25/26 Szitakötő25 válasza:
Kedves mindenki! Azért mert leírtam a véleményemet, még nem kell megkövezni, a személyiségemet, és a családomat sértegetni. Nem az volt a célom, hogy bárkit is megbántsak, ismeretlenül is elnézést kérek, ha ez történt. Én is szűz voltam 17 évesen, és nem szégyelltem, még akkor sem, amikor a tesiöltözőben a szűz lányok cikizése volt a trendi. Nem úgy értettem, hogy minden ennyi idős lány romlott cafka, de sok van köztük, és szomorú, amikor ennyi idős fiúk kérdezik itt, hogy "Miért nincsenek már normális lányok?", és mindezt azért, mert már csalódtak néhány velük egykorú lányban, és ezért azt gondolják, hogy mind ilyen. Lehet, hogy ők keresgéltek eddig rossz helyen. Eszembe jutott egy koleszos emlék, amikor a szomszéd 9.-es csajok állandóan hangoskodtak, amikor mi tanultunk volna, mocskot hagytak maguk után a fürdőben és a konyhában, és amikor néha napján rájuk mertünk szólni, akkor beszóltak nekünk, hogy attól még, hogy nekünk nincs pasink és magánéletünk, attól még nekik lehet, akkor is, ha minket ez zavar. Amikor az állandó ricsaj miatt szóltunk a nevelőjüknek, az odavágta nekünk, hogy "Nézzétek el nekik, még kislányok!" Ha akkor nem kislányok, amikor bulizni, piálni, meg szexelni kell, úgy akkor se legyenek kislányok, amikor tekintettel kell lenni másokra. Lehet, hogy itt is pont egy szélsőséges esetet fogtam ki, de szerintem egyáltalán nem ritka az ilyen. Azért hoztam fel szélsőséges példákat, mert mostanában az a trendi, hogy van egy általánosan elfogadott elv (14 éves ne pasizzon, vagy a korkülönbség csak rossz lehet), amitől ha valaki el mer térni, azt megszólják, másrészt pedig amíg nem beszél az ember szélsőségekben, addig egyes emberekkel nehéz megértetni a lényeget. Lehet, hogy túlzás volt a zsákruhás példa, de valljuk be, az is túlzás, amit előttem írtak, hogy el kell zárni a lányt a nettől, el kell szedni tőle a telefonját, és szobafogságra ítélni, hogy így ne tarthasson kapcsolatot, és ne találkozhasson a fiúval. A szüleim pedig mindketten normális emberek, apám nem egy pedofil zsarnok, anyám pedig nem egy könnyen megvezethető személyiség. Gyerekek pedig akkor jöttek, amikor elhatározták, hogy gyereket akarnak. Lehet, sőt biztos, hogy ez egy ritka eset, de attól még benne van a pakliban, hogy néhány kapcsolat így alakul, szerintem nem ők az egyetlenek, akiknek jól sikerült. Nálunk sem divat felnőtt pasikkal járni, és isteníteni az olyan embereket, akik ezt teszik, de attól még ha az ismerőseink körében kialakul egy ilyen kapcsolat, nem kezdjük el támadni sem a párt, sem a szülőt, hogy miért engedi meg. Nem azt mondtam, hogy szülőként teljesen szabad utat engednék mindennek, és már az első héten megengedném, hogy itt aludjon, vagy elvigye a lányomat több napra, de nem utasítanám el azonnal a dolgot, mert azzal a lányom bizalmát veszíteném el talán örökre. Megsúgom, vannak még normális fiúk, akik nem rontunk ajtóstól a házba, főleg, ha a lány még igencsak fiatal. Amit az előző válaszomban írtam, nem sértésnek vagy támadásnak szántam, csak érzékeltetni akartam a véleményemet. Bevallom, hogy néha lehet, hogy durva vagyok, mert mindig felidegesít, ha az emberek csak egy általános vélemény után mennek, és nem veszik figyelembe a körülményeket, de ettől még nem vagyok rossz ember, és eltorzult személyiség. Egészséges lelkivilágom van, és normális kapcsolatom mindkét szülőmmel, amiket írtam példákat, azokat nem a családomból merítettem, hanem onnan, hogy nyitott szemmel és füllel járok a városban, és sok érdekes dolgot látok vagy hallok, valamint az ismerőseim körében is sok mindent látok. Nem zsákruha ugyan, de ismerek egy lányt, aki már 17 éves, és még mindig melegítőnadrágban, lógós, hálóing fazonú pólókban, szandál-zokni párosításban, kettőbe font hajjal jár iskolába,és mellé még melltartót se hord, azért, mert az anyja nem enged neki mást, szerinte csak akkor maradhat az anyuci jókislánya, ha ilyen. Nem cikizem őt, inkább sajnálom, mert így el van lehetetlenítve, és ezt a szüleinek köszönheti. Aztán ott van a volt osztálytársam, aki szintén 14 éves kislánnyal jött össze, amikor végzősök voltunk, ennek már jópár éve, és azóta is együtt vannak úgy is, hogy a lány szülei eleinte nem rajongtak különösebben ezért a kapcsolatért. Csak azért írtam le ezeket, hogy a kérdező, ha még érdekli, lássa, hogy ilyen esetek is vannak. Továbbra is kitartok a véleményem mellett, hogy nem a kora határozza meg egy embernek az intelligenciáját és az érettségét. Nem azzal jövök, hogy a mai lányok korábban érnek, de van néhány 15 éves, aki sokkal érettebben gondolkodik, mint néhány felnőtt, és nem a szex témában. Simán meglehet, hogy pont ezért tetszik meg egy idősebb srácnak, mert lelki társra talál benne. Nem vagyok naiv, tudom, hogy ez nem általános dolog, de annyi "nem mindennapi, különleges, egyedi" emberrel és történettel találkozom minden nap, hogy szinte már minden előfordulhat. Nem kell kiforgatni a szavaimat, sértésnek, támadásnak venni, még egyszer bocsánat, ha valakit megbántottam, ez csak az én véleményem, amivel nem kötelező egyet érteni, csak jó ha látják, hogy ilyen is létezik. Ez nem azt jelenti, hogy pedofiliára, vagy idősebb férfiakra való gerjedésre biztatok fel bárkit is.
2018. aug. 17. 21:08
 26/26 anonim ***** válasza:

Hát... Én is azt mondom, hogy nagy eséllyel a fiú csak kihasználja a lányt, pedig az unokabátyám, aki 20 éves, már 2 éve együtt van a 4 évvel fiatalabb barátnőjével és ha igaz, akkor még nem feküdtek le egymással. De ez nagyon-nagyon és nagyon ritka.

De ha a lány jól nevelt, akkor akkor sem lesz gond ha csak arra kell a fiúnak. Egy normális lány nem fog 1-2 hónap múlva lefeküdni a barátjával, de még 1 év járás után sem. Egy olyan fiú meg, aki csak kihasználni szeretne valakit, nem fog éveket várni. Na, itt jön az, hogy a szülők, hogy nevelték a gyereket. Most fognak vizsgázni gyereknevelésből.

16/L

2018. aug. 21. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!