Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves korig kell eltűrni,...

Hány éves korig kell eltűrni, hogy egy darab senkinek kezelnek és az van, amit ők akarnak?

Figyelt kérdés
2018. aug. 14. 12:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
18, utána leléphetsz, ha tudsz hova.
2018. aug. 14. 12:41
 2/11 anonim ***** válasza:
39%

És ha nem csinálod, amit mondanak, megvernek.

Unalmas vagy, nagyon :/

2018. aug. 14. 12:41
 3/11 A kérdező kommentje:

Igen, az van...

Ma levertem egy tányérat véletlen és a szemét nekem akart jönni, meg üvöltözött, hogy összever...

Amikor rá szóltak, akkor megy, hogy "nem fejezem be, nem és nem".

2018. aug. 14. 12:58
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Ha olyan sza.r a helyzet, miért is élsz ott?
2018. aug. 14. 13:25
 5/11 A kérdező kommentje:

Anyám, meg az iskola miatt... Dehogy miért...

Kikészít idegileg, most azt játssza, hogy "nem szól hozzám, meg be van sértődve". Én futkározzak hozzá, hogy kegyeskedjen nekem "megbocsátani"??????

Mert leesett egy ősrégi tányér, hát elmegy a p....ba. Ő fenyegetett és ha anyám nincs ott, akkor nekem jön és ököllel üti az arcom, mert volt már rá példa... Mert levertem egy tányért...

Idegileg tönkretesz, hiába próbálok vele mindezek ellenére kedves lenni, meg megtalálni vele a hangot... Elvégre te csak egy "taknyos" vagy, egy tulajdon...

Mindig elfelejtem, hogy milyen... Megteszi újra, valami pitiáner dolog mindig lesz...

2018. aug. 14. 15:31
 6/11 A kérdező kommentje:

Arról nem beszélve, hogy anyám szerint ez teljesen rendben van így... Közölte, hogy "én utálom az apámat".

Pont, hogy nem és mindig próbáltam vele kedves lenni, de HIÁBA.

Nem fogok megint utána menni és könyörögni, hogy "jaj apucikám nyugodtan verd szét az arcomat, csak bocsáss meg".

2018. aug. 14. 16:58
 7/11 anonim ***** válasza:

ma 12:41 Szégyelld magad!! Ahelyett, hogy segítenél neki!

Kérdező: Gyámhivatalba rongyolás be, ott előadod a dolgot, és látleletet is vetess az orvosnál!

Suliban, ha lesz, ott is keresd meg a pszichológust, hívj fel azonnal egy lelkisegély szolgálatot, ott is eligazítanak. Ofővel beszélni!!

2018. aug. 14. 19:06
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Miért szégyellje magát? Igazat mondott.a kérdező azóta kiírta még egyszer, csak azt törölték... Min segít ha ötvenszer nyafog ugyanazon? Mi változik? Semmi. Nem is akar változtatnia kérdező, csak hisztizni, meg a szüleit szidatni.
2018. aug. 14. 19:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy tud segítségért fordulni, csak ti nem adtatok neki segítséget semmiben, csak belerúgtatok! Szégyelljétek magatokat!
2018. aug. 14. 20:03
 10/11 A kérdező kommentje:

Oké, megbántam, hogy többször kiírtam, de van ennél nagyobb problémám is.

De az biztos, hogy szerintük normális, hogy nekem jön, meg már napi szinten, pitiáner dolgok miatt, megy hogy "agyonver". Múltkor kint várakoztam a kocsiban, felraktam a térdemet és talált egy 3 hónapos sár foltot és rám fogta, "örüljek hogy nem vert agyon", meg őrjöngött. Meg ma a tányér miatt...

Meg idézem: "a mentő visz el", volt, hogy alig tudtam a kocsiba beugrani, mert jött nekem a 120 kilójával...

De ez normális és én vagyok a hibás.

ÉS bocs, de már nem bírom ezt tovább...

2018. aug. 14. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!