Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek miért szóltak...

Szerintetek miért szóltak ezért most így hirtelen a szüleim?

Figyelt kérdés

Már elmúltam 18 bőven, úgy gondolom már lezajlott az a lázadó tinikorom.

Sziget fesztiválra mentem tegnap, hazajöttem és a szüleim letámadtak az ajtóban csak így a semmiből, hogy miattam nem fognak tudni dolgozni holnap, felébresztettem őket, elegük van a k*vás dolgaimból pl rövid short, meg hogy miért járok kozmetikushoz fazon gyantára azt is csak a k*vák csinálják.

Lesokkolt ez az egész, hogy mi van most így hirtelen.. sokszor voltam már buliban de még 1x se estek így nekem.. majdnem sírni kezdtem... Ja meg a pàromat is szidták, hogy mi az, hogy nem kísér el soha hazáig, mennyire megbízhatatlan.. amikor én feleslegesnek tartom, hogy elkísérjen, és nem akarom hogy miattam lekésse a buszait és még órákat kelljen várnia

2018. aug. 10. 04:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%

Nyilán az a bajuk, hogy még el sem kezdődött a Sziget, de már fogtak pár drogot áruló emberkét, emellett peig gondolom arra nem voltál klépes, hogy CSENDBEN menj haza!

Mi is hülyét kaptunk az öcsémtől, aki 10/9 akkora zajjal járt haza az éjszaka közepén, hogy mindenki! felébredt rá.

Nem az volt a bajunk sohasem, hog bulizik, hanem hogy 3-4-kor a csapkodásra meg ajtbxkodásra keltünk.

Aztán egyszer nyáron meguntuk és kizártuk őt. Érdekes, egyből megtanulta, hogy ha zajongva jön haza, legközelebb megint nem fog tudni bejönni.

2018. aug. 10. 10:25
 12/20 anonim ***** válasza:
31%

Abban viszont igazuk van, hogy a barátod bunkó, amiért nem kísíér haza.

Én sem örülnék, ha a lányom az éjszaka közepén egyedül kóvályogna, mert a pasijában annyi nincs, hogy eljöjjön vele.

Érdekes, a párom kezdettől fogva hazakísért, pedig neki is másfelé ment a busza, de valamiért ALAP volt számára, hogy nem hagy tökegyedül hajnalban.

2018. aug. 10. 10:28
 13/20 anonim ***** válasza:
2018. aug. 10. 10:42
 14/20 anonim ***** válasza:
20%
Pontozgass le, majd rájössz, miről beszélek, ha valaki berángat egy bokorba :)
2018. aug. 10. 11:06
 15/20 anonim ***** válasza:
2018. aug. 10. 11:32
 16/20 anonim ***** válasza:
73%
Ha az én anyám csinálná ezt, akkor tudnám, hogy full nem az a baja amit felsorolt, hanem valami tökre más, esetleg nem is velem kapcsolatos, hanem a munkahelyén van vmi vagy a szüleivel/testvéreivel(amit még nem árult el nekem pl).
2018. aug. 10. 11:39
 17/20 anonim ***** válasza:
43%
Számomra is furcsa, hogy nem kíséri haza a pasija, de hát ez van. És ez nem is régimódiság.
2018. aug. 10. 11:46
 18/20 anonim ***** válasza:
68%

Hagyd rajuk,rosz napjuk volt biztos. Legkozelebb halkabban menjel be. Nem ertem mi kvas van abban h gyantaztatszeg feaztivalra mesz es minit hordasz.

Baratodat nem ertem miert bunkozzak le,ti megegyeztezek h nem kell hazakiserjen.

2018. aug. 10. 12:40
 19/20 anonim ***** válasza:
33%
Az is lehet mögötte, hogy egy pletykás szomszéd, rokon vagy valaki más elkezdett rólad/miattad nekik számukra kellemetlen dolgokat mondani. Ami eddig nem zavarta őket, de most, hogy szájára vehet a közösség vagy a család, már szeretnék korlátozni, mert ez a része ciki lett. Nem feltétlen te, hanem hogy más elkezdett foglalkozni veletek.
2018. aug. 10. 13:27
 20/20 anonim ***** válasza:
86%

Alap dolog kéne legyen, hogy a pasid hazakísér. Ha enged éjjel egyedül mászkálnk, tényleg bunkó.

Azt meg áruld már el, honnan tudnak a szüleid a fazongyantádról? Agyam eldobom, erről beszámolsz nekik. Nem semmi témátok van...

2018. aug. 11. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!