Szerintetek miért szóltak ezért most így hirtelen a szüleim?
Már elmúltam 18 bőven, úgy gondolom már lezajlott az a lázadó tinikorom.
Sziget fesztiválra mentem tegnap, hazajöttem és a szüleim letámadtak az ajtóban csak így a semmiből, hogy miattam nem fognak tudni dolgozni holnap, felébresztettem őket, elegük van a k*vás dolgaimból pl rövid short, meg hogy miért járok kozmetikushoz fazon gyantára azt is csak a k*vák csinálják.
Lesokkolt ez az egész, hogy mi van most így hirtelen.. sokszor voltam már buliban de még 1x se estek így nekem.. majdnem sírni kezdtem... Ja meg a pàromat is szidták, hogy mi az, hogy nem kísér el soha hazáig, mennyire megbízhatatlan.. amikor én feleslegesnek tartom, hogy elkísérjen, és nem akarom hogy miattam lekésse a buszait és még órákat kelljen várnia
Nyilán az a bajuk, hogy még el sem kezdődött a Sziget, de már fogtak pár drogot áruló emberkét, emellett peig gondolom arra nem voltál klépes, hogy CSENDBEN menj haza!
Mi is hülyét kaptunk az öcsémtől, aki 10/9 akkora zajjal járt haza az éjszaka közepén, hogy mindenki! felébredt rá.
Nem az volt a bajunk sohasem, hog bulizik, hanem hogy 3-4-kor a csapkodásra meg ajtbxkodásra keltünk.
Aztán egyszer nyáron meguntuk és kizártuk őt. Érdekes, egyből megtanulta, hogy ha zajongva jön haza, legközelebb megint nem fog tudni bejönni.
Abban viszont igazuk van, hogy a barátod bunkó, amiért nem kísíér haza.
Én sem örülnék, ha a lányom az éjszaka közepén egyedül kóvályogna, mert a pasijában annyi nincs, hogy eljöjjön vele.
Érdekes, a párom kezdettől fogva hazakísért, pedig neki is másfelé ment a busza, de valamiért ALAP volt számára, hogy nem hagy tökegyedül hajnalban.
Hagyd rajuk,rosz napjuk volt biztos. Legkozelebb halkabban menjel be. Nem ertem mi kvas van abban h gyantaztatszeg feaztivalra mesz es minit hordasz.
Baratodat nem ertem miert bunkozzak le,ti megegyeztezek h nem kell hazakiserjen.
Alap dolog kéne legyen, hogy a pasid hazakísér. Ha enged éjjel egyedül mászkálnk, tényleg bunkó.
Azt meg áruld már el, honnan tudnak a szüleid a fazongyantádról? Agyam eldobom, erről beszámolsz nekik. Nem semmi témátok van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!