A szüleim mitől változtak meg hirtelen? Igazuk van?
Régen minden barátnőmet,haveromat szívesen látták nálunk, kaját hordtak meg minden, mostanra meg alig tudom kikönyörögni,hogy ittlehessen a barátom, ha meg ittvon,a nevelőapám bunkó megjegyzéseket tesz. (Pl.Áll a fali óra előtt és hangosan kijeleni,hogy fél óra elég lesz a gépem megszerelésére,utána menjen el).
nagyon rosszul esik. Velem is bunkók,megjegyzéseket tesznek a kapcsolatomra, miután a barátom feljött face to face tisztázni a problémákat,akkor szerintük én leégettem őket...
nem tudom mi lett velkük.Mit csináljak?
18 vagyok.
Alapból lazák voltak,nem hiszem,hogy ez a baj.Arra tudok gondolni,hogy anyukám féltékeny.
1 a barátod nem szimpatikus
2 nem akarják hogy garni szállónak használjátok a lakást
3 nincs pénzük ara hogy a haverjaidat etesék
Mond el a szüleidnek hogy bánt téged amiket mondanak, és kérdezd meg, hogy mi bajuk van veled, és a barátoddal.
Mond meg nekik hogy szeretnéd ha kedvesebben bánnának veletek, azért vagy a barátoddal mert vele szeretsz lenni.
Amúgy igen,én is azt hinném,hogy az a baj,hogy sokat ittvan,azt mondták igen az a baj,de "nem az,hogy zavar,mert egyáltalán nem".
Szóval most ezen igazodjak ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!