Miért változtak meg ilyen hirtelen az étkezési szokásaim?
Télen elég sok édességet ettem, pláne márciusban, amikor eléggé kedvetlen voltam, úgy mint mindenki a rossz időtől... (De úgy látszik, tényleg van boldogsághormon a csokiban! :D)
Ezzel szemben április 2. hetétől kezdve észrevettem magamon, hogy elegem lett az édes dolgokból, nem eszek ilyet, akkor se szívesen ha muszáj, maradtak a sós dolgok. Eddig minden tavaszon bőségesen ettem, nasiztam is (hála a génjeimnek, ehet akármennyit, nem látszik meg)viszont idén csak a főétkezésekkor eszek, más étel pedig a puffasztott rizs és egy alma.
Nem vagyok stresszes időszakban, de egyszerűen úgy érzem, nem bírok többet enni, amikor ez eddig sose volt így - veletek is volt ilyen? Hirtelen miért változott meg ez?
Még sose jártak a gondolataim a fogyókúra körül, sportolni is csak azért szeretnék, hogy izmosodjak, azaz hogy fenntartsam a mostani állapotomat.
15/l
Normális. A szervezet alkalmazkodik a környezethez. Most már meleg van, napsütés meg minden, nincs szüksége több ételre, energiára. Én ezt minden tavasszal eljátszom. Nyáron meg pláne, akkor alig eszem, csak iszom, mert egyszerűen jóllakom két falat kenyérrel.
Az állatok is ilyenek, gondolj bele ők sem tudatosan vetik le a bundájukat, csak az ember a mai világban alap dolgokra is rácsodálkozik, hogy jé, akkor is hat rám valami ha nem tudatosul. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!