A fogaim alig változtak a fogszabályzómtól. Mit csinálok rosszul?
Nyáron lesz 3. éve hogy fent van a fogszabályzóm.Az alsót már levették,szép egyenesen állnak.
Viszont a felső valami tragédia.Annyi változott hogy egy két rés összehúzódott,de még mindig van egy jó pár.
Havonta járok gumicserére,és húzásra.Az utóbbi 5-6 húzás után nem is fájtak már a fogaim,és nem látok változást.
Ennyire lassúak lennének a fogaim?Vagy nem járok elég gyakran?
Nagyon el vagyok szomorodva.
sajnos én is így vagyok vele,bár nekem kivehető van
amikor elkezdtem használni azt mondták hogy napi 8órás használattal kb 1,max 2év ha néha nem használom(osztálykirándulás stb),mivel a fogszabályzó drága dolog ezt kaptam amikor elballagtam azaz 14évesen,most 19 vagyok és néha felkötném az orvost amikor mondja hogy milyen szép a fogam,de még a fogszabályzón sem állít annyit hogy húzódjon,és összehasonlítottam 1-2évvel ezelőtti képpel,semmi változás pedig csak suliban nincs rajtam
egyszerűen nem érdekük hogy hamar megcsinálják,legalábbis nálam ez a helyzet,mivel minden alkalommal fizetnem kell 1000ft-ot
Fú nekem is 2 évet mondtak,és annyira megszoktam,nem zavart,még amikor fájt is élveztem,mert tudtam hogy változik,de most már kezd betelni a pohár.Mosolyogni életemben nem mertem normálisan,nem hogy most.
Kérdeztem az orvost,mondta hogy ennél szorosabban nem tudja meghúzni,és szerinte csak lassúak a fogaim.
Hát azt hittem elájulok.Jó elhiszem hogy nem tud mit mondani,de érthető hogy ideges vagyok már miatta.
2. sajnálom :(..nekem is elég drága van,de nem kivehető...Szerintem te pedig hord amennyit csak tudod..
Én meg megkérdezek más orvost vagy akármi...
Jöhetnek még válaszok.
ó..:/
Lehet nekem is ez a helyzetem...
Na mindegy
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!