Cigiárakról szeretnék statisztikát készíteni, de kellene, hogy hogyan változtak az árak. Segítesz?
Sziasztok!
Köszönöm szépen annak, aki megpróbál segíteni! :)
Arra lennék kíváncsi, kb. az elmúlt 2 évben nagyjából hogyan alakultak a cigi árai. Mindenesetre ha leírjátok, nekem az is jó, de jobb lenne, hogyha egy olyan oldalt mondanátok, ami nagykereskedőé és esetleg vissza lehet keresni, vagy valamit/valakit akitől ez elvileg megtudakolható.
A segítségeteket előre is köszönöm szépen! ;)
Szia!
Igazából egy feladat elkészítéséhez lenne szükségem valós adatokra és lehetőleg olyan fajtákat kellene belevenni (véleményem szerint), ami érintene egyetemistákat... :) Tehát a 18-23 éves korosztályt kellene ezzel megcélozni és lehetőleg az ismertebbeket. Mindenesetre nem a mennyiség számít, tehát nem 15 márkát kellene fölsorolni, hanem olyan 7-8 fontosabbat, mint mondjuk a Marlboro, Pall Mall, Multi, és hasonlók.
Amennyiben lehet, akkor kérlek írd oda, hogy melyiknek mikor és hogyan változott az ára. Köszönöm szépen a segítséget!
A Marlboro nagyon érdekes, mert volt már 720, 710, 690, 670, és most 610.
A Multifilter volt már 640, és most 590.
A Bond szerintem amit nagyon sokan szívnak, az 570. a többit meg megnézem neked holnapra
Szívesen, egyébként bár ,ár leszokóban vagyok, egy örökletes betegség miatt, de azért még leírom:
viceRoy 520, Multifilter, 570, Sophiane 520, Pall Mall 550
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!