Szerintetek miért szóltak ezért most így hirtelen a szüleim?
Már elmúltam 18 bőven, úgy gondolom már lezajlott az a lázadó tinikorom.
Sziget fesztiválra mentem tegnap, hazajöttem és a szüleim letámadtak az ajtóban csak így a semmiből, hogy miattam nem fognak tudni dolgozni holnap, felébresztettem őket, elegük van a k*vás dolgaimból pl rövid short, meg hogy miért járok kozmetikushoz fazon gyantára azt is csak a k*vák csinálják.
Lesokkolt ez az egész, hogy mi van most így hirtelen.. sokszor voltam már buliban de még 1x se estek így nekem.. majdnem sírni kezdtem... Ja meg a pàromat is szidták, hogy mi az, hogy nem kísér el soha hazáig, mennyire megbízhatatlan.. amikor én feleslegesnek tartom, hogy elkísérjen, és nem akarom hogy miattam lekésse a buszait és még órákat kelljen várnia
Később értél haza mint kellett volna?
Nem gondolnám hogy ok nélkül történt
Na ird csak le a valodi sztorit....
De ha hajnalbna valaki felzargat es nem tudok aludni, en se vagyok csupa kedvesség...
Azzal egyetértek hogy a barátod egy bunkó, igazán hazakísérhetne, engem is mindig haza szokott. Úgy igazítsátok a dolgot, h ne kelljen órákat várnia.
A szüleid reakcióját viszont nem értem. Lehet később értél haza, vagy hallottak valamit és megijedtek. Kérdezted őket, miért támadtak le így?
Én a barátot sem bukóznám le, mert senki nem tudja itt, hogy ki melyik irányban lakik. Ha felesleges, akkor felesleges, ne legyünk már ilyen régimódiak, hogy még a srác is utazgasson lovagiasságból plusz kilométereket fölöslegesen.
A szülőkkel meg megbeszélném, hogy mi is a bajuk tulajdonképpen. Gondolom nem csináld ezt minden nap.
Csak megnéztek egy átlagos híradót, és beparáztak.
Vagy hallottak valami rém sztorit a szigetről.
Anyukám is csinálta. Ha volt egy hír, hogy interneten szedte össze áldozatát egy csaló / gyilkos / erőszakoló és akkor pár hétig ki volt akadva, hogy már megint netezek, kivel beszélek, mit csinálok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!