Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem azaz apám akit annak hittem?

Nem azaz apám akit annak hittem?

Figyelt kérdés
Talán a szüleimnek (apámnak) nem jött össze a gyerek aztán anyám félrelépett és ebből születtem. 99,9% hogy így volt ezt kikövetkeztettem. A házasságuk 15. évében születtem. Apám aztán alkoholista lett a születésem után. Nyilván érthető, hogy miért... Bár én ezt az embert nagyon szerettem, és már sajnos nincs közöttünk, de nem sokára követni fogom őt a sírba, mert az a szeretet, és empátia amit iránta érzek egyszerűen végtelen. Anyám iránt pedig megvetést, gyűlöletet érzek emiatt, mert akár örökbe is fogadhattak volna gyereket, ha már nekik nem jött össze, és így apámat se alázta volna meg.
2018. aug. 10. 01:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem érdekes? Tegnap valaki rájött állítólag arra, hogy ismi gyerekének más az apja. És láss csodát, ma reggelre még ketten ideírtak. Modt akkor ez lesz egész héten?
2018. aug. 10. 10:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ja, tombol a nyári szünet.:D Amúgy senki nem lesz alkoholista pusztán azért, mert megcsalják, vagy egyéb rossz történik vele, ennél sokkal összetettebb a dolog.
2018. aug. 10. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!