Ti ezt megengednétek a 15 éves lányotoknak?
28, tényleg? Ehhez képest olyan stílusban írsz, mint egy 13 éves, nem érzed a tömérdek szlenget, röhejes smileyt és paraszt hangnemet cikinek? Miközben ezt a korosztályt osztod a legjobban, hogy biztos azok írogatnak ide (az 51 éves anyuka véleményére pl.nem is reagáltál, vajon miért?) Ja és eközben úgy beszélsz, mintha te olyan monumentális élettapasztalattal rendelkeznél csak azért, mert nálam 10, a többi válaszolónál meg 1-2 évvel vagy idősebb (már akinél). Nem kétlem, hogy rutinosabb vagy bizonyos dolgokban, de ez a szint elég nevetséges, 80 éves nagymamám nem fölényeskedik ennyit a korával.
Egyébként elég gáz, hogy te egy ismeretlen 15 éves lány felett rögtön pálcát törsz, hogy "éretlen taknyos", holott fogalmad sincs róla, hogy milyen is valójában ja és az sem biztos egyáltalán, hogy szexelni akar (ha pedig igen, akkor nem a tiltás fogja megakadályozni, ezt az érvet meg se hallottad érdekes módon meg a többiekét se nagyon, szinte csakis az én koromon lovagolsz). Nekem is volt barátom ennyi idősen, de egyikünk sem akart lefeküdni. Még szerencse, hogy az én szüleim nem voltak ennyire előítéletesek és megbíztak bennem.
Szerintem nem vagy te más, mint egy max 25 éves, frusztrált valaki, aki nem bírja elviselni, hogy valakinek 15 évesen normális kapcsolata van alakulóban meg azt sem, ha valakinek eltér a véleménye.
A 15-össel keverhettél össze 33/36-os. Ezt írta:
"Dehogy engedném. Még kis taknyos. Amúgy vicces, hogy kb. 13 éves kisgyerekek válaszolgatnak ilyen kérdésre."
Hogy keverhettél össze vele? Teljesen más százalékon van, teljesen máshol van. Még másik oldalon is.. Máskor nézdd meg jobban, hogy kihez akarsz szólni!
A szüleim engedték, hogy 16 évesen találkozzak a 21 éves párommal, akivel interneten keresztül ismertük meg egymást.
Azóta is együtt vagyunk (majd három éve), és Ő az első kapcsolatom.
Egy 16 éves már nem kis sz*aros. Ha tiltod, beszélni fognak. Nem tudsz mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!