Ti ezt megengednétek a 15 éves lányotoknak?
Talán, mert mi gyerekek, át is tudjuk érezni a helyzetet...míg a szülők, akiknek a tinédzserkorában még nem volt internet, nem biztos.
Én nem voltam még ilyen helyzetben, de szerintem megengednék, HA a fiú jönne hozzánk először.
15 és 16 éves közt meg nincs eget rengető különbség, aki 16 évesen szexelni akar, az valószínűleg 15 évesen is megtette volna.
Olvasd el a kérdést rendesen, bakker. A kérdező leírta, hogy már 2x is látták egymást személyesen, úgyhogy nemcsak a szokásos "majd egyszer találkozunk"-dologról van szó, még csak nem is arról, hogy rögtön első alkalommal akarnak ágyba rontani.
Nem kell őket full felügyelet nélkül hagyni és kész. A lány szüleinél alvás erre pont jó, ha pedig szexelni akarnak, arra úgyis találnak mást megoldást (titkolózással, hazudozással), nem a tiltás fogja megakadályozni. Akkor már inkább történjen egy biztonságos helyen, ágyban a kocsi, vonat wc, bokor stb helyett.
Kedves 15-ös, Ön hány éves? Le se tegezem inkább, mert a stílusa rosszabb, mint a rosszindulatú, lekezelő,"bezzegamaifiatalokozó" öregasszonyoké.
Egyébként ha annyira tudni akarja, 18 éves vagyok (leszek pár hét múlva), úgyhogy nem 15 éveseket istenítő kislányként írogatok ide, idősebb vagyok, csak épp nem annyira, hogy a netes ismerkedést tűzzel-vassal üldözzem és elítéljem. Bár tudtommal a segítségadás nem korhoz kötött amúgy, a végső döntés meg úgyis a szülőké lesz.
Egyébként majdnem biztosra veszem, hogy a kérdező nem az anyuka, hanem a lány, mivel egy szülő ezt így itt nem hiszem, hogy megkérdezi, hanem dönt saját magától. Akkor meg nem teljesen mindegy, sőt netán jobb, hogy esetleg hasonló korúak válaszolnak?
"Kedves" 15-ös!
51 éves vagyok, 3 gyerekes anya, egy felnőtt fiúval és két kamasz lánnyal, szóval nem 13 éves kislány.
És akkor most a véleményem:
Engedném, de egyértelműen csak azután, hogy jobban megismertem a fiút, így első körben azt tartanám jó ötletnek, ha a srác jönne hozzánk max. 2-3 napra.
Én is voltam 15 éves, pont akkor nagyon is szerelmes, a barátom koleszos volt Budapesten, itt találkoztunk. Sokat járt hozzánk, és nyáron meghívott 1 hétre hozzájuk (bár nem 500 km-re, de azért elég messze laktak). Engem simán elengedtek annyival, hogy azért unokát ne hozzak haza - ezt speciel nem találom poénnak most sem, akkor sem; én más szellemben nevelem a gyerekeimet mint ahogy engem neveltek, de nem búra alatt tartom őket. Aki szexelni akar, úgyis megoldja, ezért a legfontosabb a felvilágosítás és a BIZALOM!!!! Ha az nincs, akkor megette a fene az egész szülő-gyerek kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!