Szerintetek egy anyának a barátja vagy a gyereke a fontosabb?
Mindig a saját gyereke. Egálba lehet hozni erős odafigyeléssel, de sosem kerülne legelőre.Számomra.
A gyermek az egy más kategória, mint egy új partner.
Első helyen a gyerekei állnak egy jóérzésű nőnek.
Utána jön a fhasz.
Én anyaként egyértelműen azt tudom mondani, hogy a gyerek fontosabb.
Válás után 3 évig voltam egyedül mire megtaláltam a mostani párom.Persze addig is randiztam de a gyerekek jóformán arról nem is tudtak és senkit nem vittem haza.
Úgy voltam vele csak azt mutatom be aki marad is.És ez így is lett.
Nagyon megválogattam kit engedek be az életünkbe.
Szóval nem minden anya olyan amit írsz.
Az emberi értelemmel sajnos sok retardáció is jár, lásd példaként az ilyen helyzeteket. Mi, emberek, magasabb rendűnek tartjuk magunkat minden élőlénynél, holott még a legutolsó egér is ösztönösen törődik a szülöttjével, egészen addig, amíg az elég nagy nem lesz a saját magáról való gondoskodáshoz. Azok a "szülők", főként anyák, akik kilenc hónapig hordoztak egy életet a szívük alatt, majd gondoskodtak róluk évekig, de egy alig néhány hónapos kapcsolat miatt eldobnák a gyereküket, egyedül azt érdemlik, hogy idős korukra is csak az a férfi maradjon mellettük gondozni, ápolni őket, akit fontodabbnak tartottak egy gyereknél.
Egyébként ehhez hozzáfűzném, hogy valamilyen szinten egy szülőnek a gyerekének kellene a legfontosabbnak lennie, amíg ki nem repül a fészekből és önálló életet nem kezd, majd ezt a gondoskodást a már felnőtt gyermek úgy viszonozza több évtized múlva, hogy az idős szüleinél nem lesz fontosabb az állása, az alkalmi kapcsolata, a saját önös érdekei, hanem lelkiismeretesen gondoskodik róluk. Persze senki sem mondta azt, hogy egy gyerek születésével már nem lehet valakinek fontos a karrierje, a párkapcsolata, csupán tudni kell egy egészséges értékrendet felállítani magunkban egy ilyen fontos döntés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!