Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyam miert viselkedik igy?

Anyam miert viselkedik igy?

Figyelt kérdés

Evek ota szemuvegre lenne szuksegem, ezt folyamatosan hangoztatom, kb hat eve, mert egyszeruen mar nem latok el egy meternel tovabb, ugy hogy az ne legyen homalyos. Ezert fogtam magam es januarban elmentem szemvizsgalatra, mondta hogy jo akkor vesz ha elmentem. Ebbol persze nem lett semmi, majd most sulikezdesre szeretnek mert tenyleg semmit nem latok, es mondtam neki a napokban, hogy akkor jovoheten elmehetnenk, es mondta, hogy 30 ezernel tobbet biztos nem fog kiadni erte es valami nevtelen senki altal nem ismert szar optikaba akar vinni, en pedig attol felek, hogy ott csak elcseszik a szememet, es ezt meg is mondtam neki, hogy miert nem tud egy picivel tobbet raszanni mikor az en egeszsegemrol van szo, es hogy hat ev alatt mar igazan osszesporolhatott volna annyit, hogy nem kene a fejemhez vagnia hogy mennyire halatlan vagyok. Bezzeg, most magara koltott kilencven ezret, azt nem sajnalta. Azt is hozzamvagta, hogy az en dolgom kellene hogy legyen megkeresni ra a penzt, nem az ove. Hozzateszem hogy egesznap itthon doglik, nincs munkahelye, egyedul apa dolgozik, szoval nem is o keresi meg ra a penzt.

Segitsetek, hogy tudom ravenni, hogy csinaltasson nekem szemuveget? Mert mar annak a hataran vagyok hogy inkabb nem is csinaltatok, majd ha mar lesz normalis munkahelyem. (nyaron voltam dolgozni, de azt is lenyulta tolem)

16/L

2018. aug. 5. 11:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%
Velem is ugyanez volt, az iskolában voltak ilyen vizsgálatok, ahol a látásunkat is ellenőrizték és mindig mondták, hogy rossz a szemem (mintha én nem vettem volna észre) és kérjem meg a szüleimet, hogy vigyenek el szemészetre. Az iskolában az első padból se láttam, mi van a táblára írva és sokszor emiatt nem tudtam rendesen megcsinálni a feladatokat, persze anyám mindig húzta a száját, hogy ő nem fog 100 ezreket költeni egy szemüvegre. Aztán beiratkoztam egy középiskolába, ahova már muszáj volt szemüveg és akkor nagy nehezen eljött velem szemüveget csináltatni, egy Válság Szemüvegdiszkont nevű helyre. Először én is féltem, hogy mi van, ha valami tök gagyi szemüveget kapok, de kiderült, hogy ugyanaz, mintha egy drágább helyen csináltatnád meg, csak lehet, épp nem a legdivatosabb keretek közül választhatsz és jóval olcsóbb. Szerintem nyugodtan menj el abba az olcsóbb optikába.
2018. aug. 5. 14:21
 12/12 anonim ***** válasza:
17%
az ofot..t akciókkal vigyázz, negyvenezres keret 1 évig bírta, de nem cserélték mert szerintük túl lett használva.
2018. aug. 5. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!