Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért viselkedik csúnyán...

Anyám miért viselkedik csúnyán velem?

Figyelt kérdés
Ő mindig is így állt hozzám. Felmegyek vele bevásárolni a boltban már megjegyzi hogy hogyan sétálok, hogyan nézek az emberekre. Azt mondja hogy mérges vagyok, pedig mindig ő húzza össze a szemöldökét. Összetalálkoztunk egy volt osztálytársammal, aki fiú és velem egyidős, de nem köszönt így én se köszöntem neki. Erre is megjegyezte ott hangosan hogy miért nem köszöntem neki. Amikor megjegyzem neki miért éget le mindenhol még ő van megsértődve. Szerinte én istennek hiszem magam, és az Isten megfog verni amiért így viselkedek vele.
2018. ápr. 24. 16:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Frusztrált. Van társa? Van normális munkája? Őt is szekálja vagy szekálta valaki, vagy alapból rossztermészetű. Csak kibekkelni lehet, amíg felnősz, és utána eltűnni otthonról.
2018. ápr. 24. 16:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Van normális munkája és házas apámmal. Amúgy én már elmúltam 20 éves.
2018. ápr. 24. 17:12
 3/3 anonim ***** válasza:
92%
20éves,azt hittem egy tizen éves kamasz irta ki. :O 20 éves vagy,költözz el,probléma megoldva.
2018. ápr. 24. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!