Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális ha anyám így viselked...

Normális ha anyám így viselkedik velem?

Figyelt kérdés
Mindent megszab nekem, pedig már elmúltam 18 éves. Beleszól abba, hogy meddig vagyok fent este, mennyi ideig fürdök, mikor menjek fürödni. Ha sokáig vagyok a fürdőben akkor már feltételezi hogy biztos masztizom. Azt is megszabja hogy mire költsem a saját pénzem. Állandóan azt mondja magára bár meghalna, vagy meg se született volna. Szerinte hiába szépítem, csínosítom magam, úgy se fogok tetszeni egy férfinak sem, illetve szerinte én soha nem lennék képes dolgozni, és elköltözni.
2017. nov. 20. 12:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Féltékeny rád mert valószínű ő anno nem ért el semmit az életében.
2017. nov. 20. 12:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen, csatlakozom, féltékeny rád. Nekem is folyton ilyesmiket mondtak, az volt a lényeg, hogy nem vagyok jó semmire, béna vagyok, hülye vagyok, nincs értelme semminek amit csinálok, etc.... Ahhoz képest többre vittem mint ők pedig fele annyi se vagyok, mint ők. Megtanultam elengedni a fülem mellett, néha visszaszóltam olyat, hogy: jó majd rólad fogok példát venni... vagy: hát, sajnos én nem vagyok olyan életművész mint te. Vagy csak simán "egyetértek": hát igen, te már csak ilyen rakás szart neveltél..

Ne engedd soha, senkinek, hogy visszahúzzon arra a szintre, ahonnan ő maga képtelen volt és lesz valaha is továbblépni.

2017. nov. 20. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen minek szül gyereket! Más megoldás nincs, lépj le mihamarabb!
2017. nov. 20. 17:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Természetesen nem normális, hogy így viselkedik.

Tanács: amint tudsz, költözz el. Akár csak egy szobát bérelj valahol, ha már van munkahelyed, és meg tudsz élni.

2017. nov. 20. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Úristen, felnőtt nő vagy, nem egy kisgyermek, először is.

Másrészt csatlakozom az előttem lévőkhöz, hogy féltékeny rád, és nem hisz benned.

Ne hagyd hogy lefelé húzzon. Azért is költözz el, kezdj el dolgozni, bizonyítsd be neki, hogy meg tudod csinálni, mert már FELNŐTTÉL.

2017. nov. 20. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazi szörnyeteg fajta az ilyen. Sajnos van már nem kevés tapasztalatom arról, mi mindent képes ez a fajzat tudatosan/tudat alatt megtenni, hogy tönkretegye a saját lányát, csak azért, mert nem mindenben illik az ő kis elépzelésébe. De az is lehet, hogy más van a dolog mögött, ami miatt ilyenné vált.

Kérdező, fogadd meg a következő tanácsom: menekülj.

2017. nov. 21. 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Javítva: elképzelésébe.
2017. nov. 21. 11:54
 8/8 anonim válasza:
Amint lehet állj a saját lábadra aztán tipli. Minek szenvedni ha nem muszáj.
2017. nov. 24. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!