Normális ha anyám így viselkedik velem?
Igen, csatlakozom, féltékeny rád. Nekem is folyton ilyesmiket mondtak, az volt a lényeg, hogy nem vagyok jó semmire, béna vagyok, hülye vagyok, nincs értelme semminek amit csinálok, etc.... Ahhoz képest többre vittem mint ők pedig fele annyi se vagyok, mint ők. Megtanultam elengedni a fülem mellett, néha visszaszóltam olyat, hogy: jó majd rólad fogok példát venni... vagy: hát, sajnos én nem vagyok olyan életművész mint te. Vagy csak simán "egyetértek": hát igen, te már csak ilyen rakás szart neveltél..
Ne engedd soha, senkinek, hogy visszahúzzon arra a szintre, ahonnan ő maga képtelen volt és lesz valaha is továbblépni.
Természetesen nem normális, hogy így viselkedik.
Tanács: amint tudsz, költözz el. Akár csak egy szobát bérelj valahol, ha már van munkahelyed, és meg tudsz élni.
Úristen, felnőtt nő vagy, nem egy kisgyermek, először is.
Másrészt csatlakozom az előttem lévőkhöz, hogy féltékeny rád, és nem hisz benned.
Ne hagyd hogy lefelé húzzon. Azért is költözz el, kezdj el dolgozni, bizonyítsd be neki, hogy meg tudod csinálni, mert már FELNŐTTÉL.
Igazi szörnyeteg fajta az ilyen. Sajnos van már nem kevés tapasztalatom arról, mi mindent képes ez a fajzat tudatosan/tudat alatt megtenni, hogy tönkretegye a saját lányát, csak azért, mert nem mindenben illik az ő kis elépzelésébe. De az is lehet, hogy más van a dolog mögött, ami miatt ilyenné vált.
Kérdező, fogadd meg a következő tanácsom: menekülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!