Miért viselkedik így velem?
Továbbra is első vagyok.
De mi az, hogy anyukád nem tud vele mit kezdeni? Szerintem igazad van, teljesen normális, hogy átjöhetnek a barátnőid. Előző házban is ez volt?
Hát ott nem, mert az nem az ő háza volt, ergó anya mondta meg, hogy mit csinálunk, de itt... úgy érzi hogy az ővé minden, kiszámoltam és az 1/17 rész az övé, anya hiába mond mindent, nem engedi.
Köszi, aranyos vagy, hogy így válaszolaz!!!
Értem. :/ És esetleg nem tudod olyankor hívni őket, amikor mondjuk ő nincs itthon? Mert akkor mondhatnád neki, hogy nincs otthon, és úgysem zavarják.
Meg anyukádnak és neked el kéne mondani neki, hogy ez igazán nem nagy dolog. Ő amúgy szokott hívni vendégeket?
Semmiség, ezért vagyok itt. :)
Péntekre hívott, de anya kiakadt, hogy ha nekem nem jöhetnek, akkor neki sem.
Nincs nagyon ideje rá... a hugaim 2 és 4 évesek.
Első vagyok.
Legalább anyukád ezt megmondta neki. Amúgy rendes segítesz otthon? Mondhatod akkor azt is, hogy ennyit azért megérdemelsz.
Utolsó eléggé antiszociális ember lehetsz. Azért had ne legyen már probléma, hogy megszeretné hívni a barátnőit egyszer-kétszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!