Melyik tipikus szülői mondatot tartjátok a legidegesítőbbnek?
Ez ismerős...
Felnőtt voltam már, anyám sokszor beleszólt az exemmel valo vitákba, őt védte, aztán a háta mögött meg ócsárolta.
Mikor elég szarba került a kapcsolatunk, és próbáltam anyámmal beszélni róla "Ti dolgotok, nem szólok bele, oldjátok meg".
Mikor szétmentünk "Látod, én megmondtam"... Ő... Mit is?
Tisztelt Válaszolók!
Soha ne mondjátok azt, hogy SOHA!
Miért is? Idővel megtudjátok... vagy nem.
Mondjátok azt inkább: VALÓSZÍNŰLEG... (lásd: mint a kvantummechanikában)
Az ERŐ legyen Veletek!
" Engem nem érdekel a más gyereke!" -pedig csak el akartam magyarázni , hogy nem azért kaptam rossz jegyet, mert hülye vagyok, hanem mert xy körülöttem baszakodott dogánál és erre az enyémet is beszedték a hibájából, mert rendbontónak tituláltak engem is.
"Olyan vagy, mint a nővéred." -a nővérem egy bagós, dologtalan, erőszakos, kétszínű, utálatos idióta, aki mániákus hazudozó, labilis idegállapotú és rendszeresen kiidegel mindenkit, állatkínzó, akármit megad neki bárki semmi nem jó és elég neki, nem tesz magáért, hanem másoktól várja el. Minden kis hibámra megkapom, pedig én szeretem az állatokat, törekszem segíteni és dolgozni, jónak lenni másokhoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!