Csak engem idegesít a "Ne csöpögtesd! " rám ordítás?
Figyelt kérdés
Anya alapjáraton eléggé idegbeteg, egész nap parancsolgatva kér dolgokat, nem tud szépen kérni, üvöltve utasít mintha valami tábornok lenne a katonaságon és egy idő után eléggé szétmegy az ember idege tőle. És van egy, amit ki nem állhatok. Amikor lemegyek a konyhába (már ekkor is üvölt, hogy mi a frászt akarok a konyhában, miért nem tudok egész nap a szobámban ülni és nem járkálni a házban, mint minden normális gyerek) és csak vizet akarok magamnak önteni a csapból, akkor amikor innék, egyből ordít, hogy ne csöpögtesd. De ezt már 3 éve minden nap minden ilyen alkalomnál eljátssza. Azt mondja azért "triggerelődött" ez nála, mert egyszer 3 éve jöttem vizet inni, és lecsöppent egy vízcsepp, amit neki kellett feltörölnie. Tudniillik elég házimunkamániás is, például ha valami ragadósabb csöppen ki (egy csöpp) egy vendéglátás során, akkor az egész konyhát képes felmosni. Na és azóta folyamatosan mindig ezt hallgatom. Van hogy a pofámba ordítja, van hogy megdob egy ronggyal mellé, hogy töröljem fel és van hogy behalucinállja, hogy lecsöppent egy vízcsepp, töröljem fel, amikor nem is csöpögtettem ki. És az előbb 5 perce történt ilyen most telt nálam be a pohár, most szakadt el nálam a cérna és visszaordítottam, amit utána egyből meg is bántam, hisz még is csak az anyám. Még ő is mondta, hogy hogyan beszélek vele ilyen hangon... És nem, nem fog elmúlni, mert kb 12 éve beleestem a mosogatógépbe kisgyerekként, és a mai napig ha ki van nyitva üvölt velem, hogy "megint bele akarok esni? kerüljem el jó nagy ívben, nehogy megint beleessek!" Ez a dolog titeket is idegesítene, vagy csak én húzom fel rajta magam?2018. júl. 29. 20:56
12/18 A kérdező kommentje:
10-es már 7 éve folyamatosan felvetődik a szétköltözés, de anya ilyenkor sír, mint aki megbolondult, hogy ő bizony nem adja el ezt a házat, inkább meghal, de nem költözik ki innen. És hogy ő egyedül nem tudna élni, nem tudna egyedül foglalkozni a 9 éves húgommal (aki ugyanúgy idegbeteg pszichopata, de róla inkább nem beszélek, sokkal rosszabb szokott lenni mint anya, rá is ráférne valami). És apa emiatt ment bele, hogy akkor a gyerekek miatt marad.
2018. júl. 29. 21:26
13/18 anonim válasza:
Az egész család mentális beteg egymást hergelitek..
14/18 anonim válasza:
Odamész hozzá és megmondod a frankót. Nem normális amit művel. Nincs munkahelye, hogy ennyire ráér?
15/18 anonim válasza:
Az előző vagyok. Most olvasom, hogy van munkahelye. Bocsi :D
16/18 anonim válasza:
Megismerlek! :)
Te vagy az a srác akinek az anyukájának a lábát műtőtték és ahogy hazaengedték a kórházból egyből elkezdett pakolászni.
A másik kérdésednél még a korukat is írtad. Annyi maradt meg belőlem, hogy nagy a korkülönbség a szüleid között.
Hogy van anyukád lába? Vannak fájdalmai?
Kérdező, elhiszem, hogy idegesít anyukád és az otthoni körülmények, de jelenleg Te még egyedül nem tudsz semmit tenni...
Bár szerintem anyukád azért ilyen frusztrált, mert hiányzik neki a minőségi szexuális együttlét.
Amúgy ezzel nem akartam megbántani vagy valami, mert ezt magamon is ezt veszem észre....
17/18 anonim válasza:
Elmúltál 18, költözz elel. Ja, hogy ezt nem, csak anyádat szidod ismeretleneknek... szánalmas vagy.
18/18 anonim válasza:
Már a másik kérdésednél is írtam, hogy amíg együtt laknak a szüleid és egymás agyára mennek, addig ez nem fog megoldódni, de utána is kezelés kéne anyukádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!