Csak engem idegesít a "Ne csöpögtesd! " rám ordítás?
Én mondjuk pszichológusra gondoltam..
Nyugodtan rá lehet hívni a mentőket,ha örjöng pszichiátriára bevitetni.
Az előttem szólónak igaza van, orvost kell hozzá hívni. Ha őrjöng le kell fogni és lekötözni. (Mondjuk, ha önmagára vagy környezetére veszélyt jelent - ez tág fogalom.) Nem vicc, ne hagyjátok, hogy elszaladjon vele a ló. És közben folyamatosan fenyegetni, hogy egy szoc.otthonban vagy elfekvőben fog meghalni, ha nem tér jobb belátásra.
És persze otthon történhetnek nagyon szerencsétlen, és végzetes balesetek is...
"És persze otthon történhetnek nagyon szerencsétlen, és végzetes balesetek is..."
Te normális vagy?!
Kérdező, mi a túróért nem bírjátok akkor megoldani ezt a helyzetet? Költözzenek szét, ha kell, adják el a házat, vegyen mindenki magának egy kisebb lakást és kész. Az tényleg nem egy normális állapot, hogy 7 éve kerülgetik egymást, és egyik se bírja újrakezdeni az életét. te meg majd eldöntöd, kivel akarsz maradni.
Amúgy ilyet pszichológus nem mond, hogy "javíthatatlan", csak egy sarlatán. Rendbe kéne tennie az életét, és ehhez a jelek szerint szüksége van a segítségre, különben már lépett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!