Apa itthagyott minket, mit tegyek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, van egy 8 éves húgom. A nevelőapám, akinek a húgom a saját gyereke, most hagyott itt minket. Sok a hitelünk, kevés pénzünk van, anya is szereti őt, annak ellenére, hogy rengetegszer megalázta. 10 évet voltak együtt. Anya teljesen kivan, most itt maradtunk magunkra, mit csináljak én, 17 éves fejjel? Anya csak azt hajtogatja, hogy ő ezt nem tudja végigcsinálni, nem akar egyedül maradni.. de én mit csináljak? Könyörgöm, valaki mondjon valamit.. hétvégente is eljárok takarítani vagy dolgozni vagy valami, de most mitévő legyek?? Anyával mit csináljak?2018. júl. 29. 19:43
31/32 anonim válasza:
"Két felnőtt nő"
Gondjaid vannak a matekkal, látszik.
32/32 anonim válasza:
Borzasztó az ilyen anya!
Akinek a gyerekei kell öntsek bele a lelket , hogy ne kösse fel magat mert epp az aktualis ferje elhagyta
Kene legyen benne annyi tartás es eletösztön , hogy csakazértis talpra , itt vannak a gyerekek .
Ilyen volt az en anyam is , en az ellentéte , sose sirok ferfiert!!!
Menjenek a levesbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!